Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος του Κόσμου απο τους Μάγια-Το Τέλος του Παναθηναϊκού απο τον Αλαφούζο!

Το θέατρο του παραλόγου παίζεται τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αποδεικνύει μέρα με την ημέρα ότι οι γνώσεις που έχει γύρω από το ποδόσφαιρο και τη διαχείριση μιας επαγγελματικής ομάδας, βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο της ολοκληρωμένης άποψης που έχει μια γυναίκα για το τι είναι οφσάιντ...

Χωρίς να έχει εξασφαλίσει διάδοχη κατάσταση, προχωρά σε κινήσεις που προκαλούν τριγμούς στο τριφύλλι και διχάζουν τον κόσμο της ομάδας, σχετικά με τις προθέσεις του.

Η αρχή είχε γίνει το καλοκαίρι που έπαιζε "κρυφτούλι" με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής, θεωρώντας δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, περίμενε ως την τελευταία στιγμή, μέχρι που έμεινε στον άσο.

Συνέχισε με τον Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο και τελείωσε σε ένα βράδυ. Οχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για το γεγονός ότι δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτό τουλάχιστον του είπε ο Φερέιρα, στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη και ο οποίος θα ήταν ακόμα προπονητής του Παναθηναϊκού, αν ο Αλαφούζος δεν δεχόταν πίεση από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να απομακρυνθεί.

Το δράμα πλέον φτάνει στην κορύφωση, με τη διαρροή στον Τύπο της μαύρης λίστας με τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση από την ομάδα μέσα στον Δεκέμβρη.

Μια κίνηση που έχει πολλές ερμηνείες και συνέπειες:

► κατέρριψε μόνος του τον μύθο που έχτιζε για μήνες -μέσω twitter και δηλώσεων- ότι για όλα φταίει η διαιτησία, που επικαλέστηκε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν και αποθέωνε τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

► προκάλεσε κλυδωνισμούς στα αποδυτήρια της ομάδας με τη διαρροή της λίστας. Κυρίως με τους Σπυρόπουλο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και λιγότερο με τους Κουϊνσι, Μπουμσόνγκ και Φορναρόλι.

Είναι σαφές ότι οι περισσότεροι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά τα σημαντικότερα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

► ποια θα είναι η συμπεριφορά αυτών που θα μείνουν αμανάτι στον Παναθηναϊκό;

► τι περιμένει τους υπόλοιπους παίκτες στην επόμενη στραβή;

► ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση, αν αποχωρήσουν όλοι, δεδομένου ότι λεφτά για μεταγραφές δεν υπάρχουν.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός ακροβατεί σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει και γι' αυτό ευθύνεται ο Γιάννης Αλαφούζος, στο πρόσωπο του οποίου ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν "καμικάζι" έτοιμο να τα ανατινάξει όλα. Σιγά μην περίμενε να έρθει ο... αυθεντικός (Καζιγιάμα), με τον οποίο μάλιστα έχουν συμφωνήσει, αλλά δεν του έχουν εξασφαλίσει θέση (ξένου) στο ρόστερ!



πηγή:http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!