Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ακαλέ ο… αντί Λέτο!!!


Το θέμα της πώλησης του Σεμπάστιαν Λέτο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Παρότι ο Ρουί Κόστα δήλωσε ότι δεν θα γίνει πρόταση, οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι οι «αετοί» θα κάνουν κίνηση. Στον Παναθηναϊκό πάντως θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Κι αν τελικά φτάσει πρόταση, δεν πρόκειται να πουν το «ναι» αν το ποσό είναι μικρότερο από 8 εκατ. ευρώ.



Πάντως, για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι, ετοιμάζουν ήδη τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αργεντινού. Ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους θα είναι ο Κανγκά Ακαλέ! Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού που ανήκει στην Λανς και έχει καλό όνομα λόγω της παρουσίας του στο Σαμπιονά και την Εθνική του ομάδα.
Για την ακρίβεια, οι συμπατριώτες του Σισέ και του Γκοβού το έχουν σχεδόν… τελειωμένο το θέμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» μετέφερε πληροφορίες οι οποίες προήλθαν από άνθρωπο της Λανς. Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει πει στους δημοσιογράφους του Radio Monte Carlo πως «ο Ακαλέ έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους, τον παίκτη έχει προτείνει στον Νίκο Νιόπλια ο ίδιος ο Τζιμπρίλ Σισέ. Βλέπετε υπήρξαν για αρκετά χρόνια συμπαίκτες στην Οσέρ.



Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί στο «τριφύλλι». Όμως το θέμα είναι σε απόλυτη εξάρτιση με το αν θα μείνει ή όχι ο Λέτο στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!