Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών:Στους «8» του Κυπέλλου τα Φίνα κορίτσια του Τριφυλλιού!

Άνετη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών πήρε ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 (25-12, 25-14, 25-17) του ΓΣ Πετρούπολης και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Μαρκόπουλο (6/2/2013, 21:00).

Η διαφορά δυναμικότητας έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό του Τριφυλλιού, Γιώργο Ρούση, να ξεκουράσει την Ανθή Βασιλαντωνάκη αλλά και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στις "πράσινες". 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού,Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και κυρίως γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω όλες τις κοπέλες που είχα στη διάθεσή και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν, καθώς δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Από εδώ και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τα Βριλήσσια, αύριο ρεπό, και έπειτα από άρκετο καιρό έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Μαλουσάρη, Νούσια, Πέρεζ, Κουντoυρά, Ιχτιάρη, Καββάδια, Μυλωνά (λ), Σωτηρίου, Γλύκα, Τσατσούρη, Αποστολάκη. 

ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογιωργάκης): Καριωτέλλη Μ., Δημητροπούλου, Καριωτέλλη Β., Φλωροπούλου, Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Καφετζή (λ), Μαυροειδοπούλου, Βασιλείου, Γιαννούλη, Μόρφα, Τσιούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!