Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Εξάστερος: Συγκεντρωμένος στη Δράμα με φόντο τον τελικο κυπέλλου!

Ο ΚΑΟΔ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" μετά τη χθεσινή προπόνηση αναχώρησαν από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τελικό προορισμό τη Δράμα, όπου σήμερα (5/2, 17.00, NovaSports) θα αντιμετωπίσουν τον ΚΑΟΔ.

Ο αγώνας αυτός γίνεται σημαντικός για τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος αν και εφόσον χρησιμοποιηθεί θα πραγματοποιήσει την 300η παρουσία του στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ. Είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές, αφήνοντας πολύ πίσω τον δεύτερο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (239) και τον τρίτο Μίκαελ Κοχ (207).

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πλησιάζει τα 700 κλεψίματα, καθώς απέχει μόλις δύο, από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς χρειάζεται 1 εύστοχη ελεύθερη βολή για να φτάσει τις 200 στην Basket League ΟΠΑΠ.

Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Παναθηναϊκός και ΚΑΟΔ και το "τριφύλλι" έχει το 100% (7-0).

Τι λένε Μανωλόπουλος και Γιάνκοβιτς για την αυριανή αναμέτρηση

O συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά του τόνισε: «Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση. Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε».

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!