Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Όσο ζυγίζουν τα φρύδια σου παππού, δε ζυγίζουν τα ζαντολάστιχα του Ραλίστα...

 Όσο ζυγίζουν τα φρύδια σου παππού, δε ζυγίζουν τα ζαντολάστιχα του Ραλίστα...να είσαι καλά και Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, έστω και με τη μικρή δυνατότητα που έχουμε!!! Ο Σύλλογος αναπνέει στα Ερασιτεχνικά Τμήματα μάγκες!!!
O Πρόεδρος (με Π κεφαλαίο) του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δείχνει με κάθε ευκαιρία πως κάνει ό,τι μπορεί για όλα τα τμήματα, παρότι είναι ουσιαστικά μόνος του, με αρωγό μόνο τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» προσπαθεί ξανά να δώσει λύσεις στα θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα, με τις υποθέσεις των Σαμικά, Ερπ και Αντράε και σε αυτή του Ανδρέα Ανδρέαδη. Το ζήτημα με τους τρεις ξένους πρώην βολλεϋμπολίστες διευθετήθηκε ήδη και οι παίκτες αναμένεται να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Η υπόθεση του Ανδρεάδη βρίσκει τροχοπέδη στην αξίωση του παίχτη να λάβει όλα τα χρήματα που του οφείλονται και όχι εκείνα που είχαν συμφωνηθεί έπειτα από τον διακανονισμό. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι δικηγόροι του κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και,εάν συμφωνήσει ο Ανδρεάδης με την πρότασή τους, θα πάρει τα χρήματα και θα τελειώσει και αυτό το ζήτημα.
Ομοίως, μετά τις εξελίξεις στο αντρικό βόλλεϋ, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ετοιμάζεται να δώσει λύση και στο αίτημα των «πράσινων» για να δώσουν τα επόμενα παιχνίδια τους στην Κυψέλη, κάτι που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.




πηγή:http://www.greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!