Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Βόλφσμπουργκ 3-1...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!


Με τελικό σκορ 3-1 επικράτησε απόψε ο Παναθηναϊκός της Βόλφσμπουργκ στο πρώτο από τα τρία φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία. Το σκορ άνοιξε για τους «Πράσινους» ο Γκάμπριελ μόλις στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ο Ντεζάγκα ισοφάρισε για την Βόλφσμπουργκ στο 38’. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε αυτογκόλ στο 60’ βάζοντας εκ νέου το «Τριφύλλι» μπροστά στο σκορ με 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με ατομική προσπάθεια ο Ρουκάβινα στο 69’. Ο Κροάτης επιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρίας στο 72’, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Γερμανών.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Μπιάρσμιρ (84' Μαχλελής), Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Μαρίνος (84' Φέτσης), Σιμάο (84' Λαγός), Γκάμπριελ (61' Μαυρίας), Λέτο (61' Ρουκάβινα), Κλέιτον(61' Δημούτσος), Πετρόπουλος (69' Σταμπολζίεφ).

VFL Wolfsburg: Χιτς, (46' Λενς), Σέφερ, Τζέκο, Σίσερο, Ζιανί, Τζόνσον, Μάτζουκιτς, Μάντλουνγκ, Ρίτερ, Ντεζάγκα, Βαρζάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!