Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ "ΠΑΝΘΗΡΑ"


Μετά από μια δραματική αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη και τονΠανιώνιο με 2-1. Λέτο (πέναλτι) και Κατσουράνης τα τέρματα του «τριφυλλιού», ο Σκέμπρι είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, που κλείστηκαν και τιμωρήθηκαν από την ομάδα του Ζοσέ Γκόμες.
Πιο δυνατό ξεκίνημα απ’ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι οι παίκτες του, έκανε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα να πάρουν τα ηνία και να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία για γκολ, στο 9’, με τονΣκέμπρι.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση των γηπεδούχων έδειχνε να πέφτει, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κλείνοντας ουσιαστικά στο μισό γήπεδο την ομάδα του Μάντζιου από το 15’και μετά. Το καλό για τους γηπεδούχους, ήταν ότι μέχρι το 30’ η εστία τους δεν είχε διατρέξει κάποιον σημαντικό κίνδυνο, καθώς η αμυντική λειτουργία τους δεν επέτρεπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να πλησιάσουν με αξιώσεις τον Ελευθερόπουλο (με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ των Λέτο και Ζέκα).
Μετά το πρώτο ημίωρο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο εξακολουθούσε να μην τρομάζει τον Ελευθερόπουλο. Παράλληλα, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις τους «πράσινους», ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, καθώς η αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού» καθάριζε κάθε υποψία… φάσης. Μοιραία λοιπόν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» εκμεταλλεύτηκαν το ότι οι αντίπαλοί τους μπήκαν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα να «κατασκηνώσουν» στο μισό της πλευράς του Ελευθερόπουλου. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν το ότι ο Λέτο στο 62’κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, κάνοντας το 1-1, φέρνοντας το παιχνίδι στα… ίσια. Μετά το τέρμα του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος προσπάθησε να μπει και πάλι στον αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσει ορισμένες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν και πάλι οι «πράσινοι». Αυτό, επειδή οι φιλοξενούμενοι, μετά από φάση διαρκείας , έκαναν το 1-2 στο 74’ με τονΚατσουράνη, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν μια μεγάλη ανατροπή.
Μετά και το δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος επιχείρησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο οι δύο ομάδες «έκλεισαν» τον αγώνα, χωρίς να… απειλήσουν η μία την άλλη, με το συγκρότημα του Ζοσέ Γκόμες (ο Φερέιρα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο) να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!