Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Βουλώστε το ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!!!

Αυτό που επιχειρείται από το βράδυ της Κυριακής και μετά είναι το λιγότερο ελεεινό. Αντικειμενικοί και υπάλληλοι του ΟΣΦΠ προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξισώσουν τα αίσχη σε βάρος του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη με τα επεισόδια που έγιναν στη Καλογρέζα ανάμεσα σε οπαδούς του «τριφυλλιού» και δυνάμεις της αστυνομίας. Σε ένα παιχνίδι που δεν αγγίχτηκε ούτε... τρίχα παίκτη του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι που ήρθαν και έφυγαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν τραμπούκοι στα αποδυτήρια, ούτε ποδοσφαιριστές να κρατούν τις πόρτες για να μην τους βαρέσουν πριν βγουν για προθέρμανση!
Μια εικόνα, λένε, πως ισούται με χίλιες λέξεις. Πόσω μάλλον ένα δεκάλεπτο βίντεο από όσα έγιναν και είδαν το φως της δημοσιότητας στη Ριζούπολη, γιατί έγιναν και αίσχη μέσα στα αποδυτήρια, τα οποία δεν είδαμε ποτέ και έχουν μιλήσει κατά καιρούς οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».
Επειδή πέρασαν εννιά ολόκληρα χρόνια και νομίζουν πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δείτε το βίντεο. Δείτε, λοιπόν, πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ κοιτούν και... θαυμάζουν τους κάφρους πάνω από την φυσούνα να την σκίζουν, να πετούν φωτοβολίδες στους παίκτες του Παναθηναϊκού και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Δείτε και συγκρίνεται την αντίδραση της αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής στη Καλογρέζα με εκείνη της Ριζούπολης.
Θυμηθείτε τι απέγιναν οι άνθρωποι που ευθύνονταν για τα αίσχη που έγιναν εκεί. Ο Μπαλόκας που ήταν παρατηρητής ανέλαβε πόσο στη ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ ο τότε Αττικάρχης, Γιάννης Τσιρώνης διορίστηκε ως υπεύθυνος ασφαλείας στο σωματείο του λιμανιού. Παραδείγματα που δείχνουν πόσο «στημένα» ήταν όλα όσα έγιναν εκείνο το απόγευμα.
Αντικειμενικοί της πλάκας και προπαγανδιστές που μοιράζεται το σανό, καμαρώστε το βίντεο, δείτε και ΒΟΥΛΩΣΤΕ το γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!