Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο Ιτούδης νέος προπονητής. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση!

Επειδή διαβάζω (όσο άχαρο κι αν μου φαίνεται ή ασυνήθιστο) την προπονητολογία ενόψει της απόφασης για το όνομα που θα διαδεχθεί τον Ζοτς στον πάγκο της ομάδας ,εμένα η λύση μου φαίνεται πολύ απλά. Δημήτρης Ιτούδης!

Είναι τόσα χρόνια κάτι παραπάνω απο βοηθός προπονητή όλα αυτά τα χρόνια και το έχουν παραδεχτεί όλοι μέσα στην ομάδα. Είναι και νέος και έμπειρος και Παναθηναϊκός και θα κρατήσει στην ομάδα την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο κλίμα στα αποδυτήρια.

Επίσης ,για να μην γελιόμαστε ,θα είναι και ο μόνος που θα αντιμετωπίσει την πιο ήπια κριτική. Όποιος άλλος κι αν έρθει ,είναι δεδομένο πως θα υπάρξει γκρίνια στα πρώτα στραβά αποτελέσματα και θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με τον μεγάλο.

Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο έξυπνος της υπόθεσης και στην ΚΑΕ ,θα έχουν αυτήν την ιδέα ως προτεραιότητα και θαρρώ πως θα είναι θέμα περισσότερο του Ιτούδη ,επειδή θα διαδεχθεί τον Ζοτς.

Μακάρι να είναι αυτός ο νέος μας προπονητής ,γιατί εκτός όλων των άλλων ,το αξίζει κιόλας. Να θυμίσω μόνο πως το καλοκαίρι του 2007 ,η Ταουγκρές που έπαιζε σε κάθε final 4 του έκανε πρόταση να αναλάβει την ομάδα διαδεχόμενος τον Μάλκοβιτς ,με ετήσιες απολαβές κάτι παραπάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ. Και αρνήθηκε ,για να μην κρεμάσει την ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!