Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Forza Panathinaikos F.C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μεγάλη ώρα του Παναθηναϊκού έφτασε! Οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλούνται να φορέσουν ξανά μετά από απουσία ενός έτους το Ευρωπαϊκό τους κουστούμι και να αποδείξουν στους… ξυλοκόπους κάποιας Μάδεργουελ, τι εστί Παναθηναϊκός όταν αγωνίζεται στην Ευρώπη!
Το Τριφύλλι φιλοξενείται απόψε (21:45, ΟΤΕsport 1,ΣΚΑΙ) στο «Fir Park» της Γκλασκόβης από την Μάδεργουελ, στα πλαίσια του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λίγκ.
Τη νίκη στο αποψινό ματς, εκτός από τον κόσμο που διψάει για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, την επιτάσσει και η Ευρωπαϊκή ιστορία του Συλλόγου!
Ο Παναθηναϊκός απόψε συμπληρώνει 250 Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το γεγονός αυτό καθαυτό, καθιστά αναγκαία την επιστροφή στις επιτυχίες μετά το εφιαλτικό περσινό καλοκαίρι με τους αποκλεισμούς από Οντένσε και Μακάμπι.

Επίσης, η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, επιβάλλει τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας. Ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μάδεργουελ θα εξασφαλίσει στο Τριφύλλι μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ από την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, εφόσον αποκλειστεί στον επόμενο γύρο, και πολλά περισσότερα-σχεδόν τριπλάσια-αν μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 
Από την πλευρά του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, φέρεται να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα, αλλά ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα παρατάξει τρεις ή τέσσερις στην άμυνα.
Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ είναι αυτοί που θα πάρουν θέση στον αγωνιστικό χώρο. 
Μένει να φανεί αν ο Βύντρα θα πλαισιώσει Μπουμσόνγκ και Βελάσκες ως δεξί στόπερ, με τον Μαρίνο να παίρνει θέση δεξιού μπακ-χαφ ή αν το σύστημα θα είναι 4-2-3-1.  
Στην αντίπερα όχθη, η Μάδεργουελ η οποία μπήκε από… σπόντα στα προκριματικά, έπειτα από τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς.
Ο προπονητής της, Στιούαρτ ΜακΚολ θα επιλέξει το 4-4-2 με τους Ράντολφ, Ράμσντεν, Κάμινς (Χάτσινσον), Χάμελ, Χέιτλι, Χάμφρεϊ, Λέισλι, Λο, Ντέιλι, Χίγκντον και Μέρφι. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπέκελ. Στο γήπεδο αναμένονται μετά βίας 10.000 φίλοι της Μάδεργουελ και περίπου 500 φίλοι του Τριφυλλιού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!