Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΑΦΝΟΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ!!!

 Διαβάστε το απόσπασμα από την συνομιλία των προέδρων της Λίγδας του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, από τις κασέτες της ΕΥΠ, το οποίο ο Κυριάκος Θωμαϊδης έπαιξε στην εκπομπή του «Δίκη στο ΣΚΑΪ», με τον καμικάζι Σιδηρόπουλο να... γίνεται μπαλάκι όπως βόλευε τους δύο ισχυρούς άνδρες του πρωταθλήματος... Φυσικά αυτό γινόταν για να έχει όφελος η γνωστή πιο βρόμικη ομάδα του πλανήτη και εις βάρος του Παναθηναϊκού.
«ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηροπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ποιο Σιδηροπουλο πάνω;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Το Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Γιατί Σιδηροπουλο έβαλε;

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, τον Σπάθα 4 βδομάδες και όχι αυτόν που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές;

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι, αλλά εγώ τον το'πρόλαβα τώρα, τον λέω άστον έξω και βάλε το Γιάχο- όχι μου λέει το Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου ταυ λέω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αυτό θα τον πω κι εγώ, αυτό θα τον πω.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Και να σου κρατήσει το Σιδηροπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τί προβλέπει ο ΚΑΠ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Τώρα θα το κάνω»

 Παράλληλα, αξίζει να υπενθυμιστεί πως μία επίσης αποκάλυψη του Κυριάκου Θωμαΐδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενίσχυσε την αίσθηση για ύπαρξη οργανωμένου συστήματος, το οποίο κινείται παρασκηνιακά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με αυτήν, ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του oλυμπιακού με τον Λεβαδειακό (επίσης για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δυο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ωστόσο η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον «επιβράβευσε» με την προαγωγή του στη Σούπερ Λιγκ!
Ο κ. Δημητρόπουλος μάλιστα αθωώθηκε από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, σε μια διαδικασία που αμφισβητήθηκε έντονα από νομικούς κύκλους, ενώ παρά το γεγονός πως ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα, εμφανίζεται ως μέλος του Συνδέσμου Φθιώτιδας....


Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Ο Γιώργος Σαρρής 

«Ρόμπα» και μάλιστα ξεκούμπωτη έγινε ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για την προεδρία της ΕΠΟ. Ο Γιώργος Σαρρής έκανε το λάθος να παρέμβει στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΙ και οι δικαιολογίες που επικαλέστηκε στα ερωτήματα που του τέθηκαν για τις… ομορφιές που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο ως αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΚΕΔ ρωτήθηκε για την εμμονή του να μην παραιτηθεί από την θέση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, παρά την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ομοσπονδίας τον Οκτώβριο. Η αστεία απάντηση που έδωσε ήταν ότι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του και πως όλα όσα έχουν ακουστεί είναι κουτσομπολιά…
Όταν του επισημάνθηκε μάλιστα από τον Κυργιάκο Θωμαΐδη οτι το σαββατοκύριακο έκανε προεκλογικές συγκεντρώσεις, με τελευταίο σταθμό στην Θράκη, τότε ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισε να μασάει τα… λόγια του και να λέει οτι απλά ήθελε να δει τις προθέσεις των Ενώσεων για να διαπιστώσει αν όντως τον παίρνει για να βάλει υποψηφιότητα.
Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν προτίθεται να προβεί σε κάποια ενέργεια, μετά τους διαλόγους των δύο προέδρων της Super League που ήρθαν στην δημοσιότητα, για τον Σιδηρόπουλο όμως η απάντησή του προκάλεσε και πάλι άφθονο γέλιο, αφού είπε πως δεν συντρέχει κάποιος λόγος, καθώς δεν μιλάει ο ίδιος ο διαιτητής.
Τέλος, λίγο πριν τελειώσει το show, του επισημάνθηκε το θέμα με τον διαιτητή Γιάχο. Ότι δηλαδή ενώ ανήκει στον σύνδεσμο της Χίου, όμως μένει και εργάζεται στην Αθήνα. Σε τράπεζα μάλιστα ως υποδιευθυντής… Τότε ήταν που ο Γιώργος Σαρρής τα έχασε τελείως, αφού είπε πως ο Γιάχος είναι το σαββατοκύριακα στην Χίο (λες και οι τράπεζες είναι ανοιχτές τα σαββατοκύριακα) και πως πέρυσι σφύριξε 45 παιχνίδια στο νησί!
Αυτή η απάντησή του και μόνο ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος τα είχε τελείως χαμένα, έψαχνε τρόπο να κρυφτεί και αυτό το έκανε πίσω από το δάχτυλό του, με αποτέλεσμα να γίνει πανελληνίως ρεζίλι.

δείτε το σχετικό βίντεο με τους διαλόγους της ντροπής!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!