Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πετρογκόλ και Βυ(ν)τριόλι έλιωσαν τον Πάνθηρα!

 Ο Παναθηναικός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανιωνίου σε ένα παθιασμένο και ωραίο ματς με φάσεις και απο τις δύο ομάδες.
Με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Πετρόπουλου στο 24' και με την φωτοβολίδα κτύπημα φάουλ του Λουκά στο 28' ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα όμορφφο βράδυ στην Νέα Σμυρνη.

Μια σπουδαία σε σημασία νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου . Οι Πράσινοι έκαναν τα εύκολα –τα οποία φυσικά δημιούργησαν μόνοι τους- δύσκολα και τελικά έδωσαν σασπένς στην αναμέτρηση, αφήνοντας τους Κυανέρυθρους να μπουν ξανά στο παιχνίδι στο 77’ με τη μείωση του σκορ. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν τα στοιχεία μιας αμφίρροπης αναμέτρησης και μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ουδείς ήταν σίγουρος ότι το Τριφύλλι θα έπαιρνε τη νίκη.
Πρόσωπο του αγώνα ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο σουτ, σκοράροντας ξανά μετά από σχεδόν οκτώ μήνες όταν είχε πετύχει δύο γκολ εναντίον και πάλι του Πανιωνίου! Ο Πετρόπουλος πήρε θέση βασικού από τον Χουάν Ρότσα και τον δικαίωσε με την εμφάνισή του, αφού εκτός από αυτό το γκολ θα μπορούσε να σκοράρει και σε άλλες στιγμές.
Το γκολ του Πετρόπουλου ήρθε στο 24’ και δύο λεπτά αργότερα πριν καλά – καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία με ένα απίθανο γκολ του Βύντρα με σουτ από 35-40 μέτρα! Με 2-0 υπέρ του από το μισό του πρώτου ημιχρόνου, το Τριφύλλι ήλεγξε τον αγώνα. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ στο πρώτο 45λεπτο αλλά μάλλον η υπερβολική χαλαρότητα σε ορισμένες φάσεις, στοίχησε στους Πράσινους στην εξέλιξη του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ρίσκαρε. Έβαλε τον κουμανταδόρο Μενδρινό αντί του στόπερ Κουλουχέρη και έδωσε εντολή για να ρισκάρουν οι παίκτες του βγαίνοντας μπροστά. Ο Πανιώνιος πήρε χώρο και –μοιραία- άφησε κενά στα μετόπισθεν. Οι Κυανέρυθροι είχαν δύο ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έμειναν στον αγώνα χάρη σε μία πολύ καλή διπλή επέμβαση του Γιαννακόπουλου, ο οποίος σε εκείνη τη φάση έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία (αν και φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ).
Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει και να ρισκάρει (με είσοδο και δεύτερου επιθετικού), έφτασε στη μείωση του σκορ με 2-1 στο 77’ με τον Ντούνη, αλλά η… βενζίνη τελείωσε εκεί. Στα τελευταία λεπτά προσπάθησε για την υπέρβαση αλλά φάνηκε να ξεμένει από εμπνεύσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!