Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

 Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΕΟΠΕ και υποστηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣΑΠ με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Από την Πέμπτη (13/12) στη Θύρα 7 του κλειστού της Λεωφόρου θα συγκεντρώνεται  ρουχισμός (φόρμες, κάλτσες, παπούτσια κτλ), φάρμακα και κυρίως ξηρά τροφή (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες κτλ). 

Ο Παναθηναϊκός θα μεριμνήσει να φτάσει όλο το συγκεντρωθέν υλικό στην ΕΟΠΕ, και από εκεί η Ομοσπονδία από κοινού με τον ΠΑΣΑΠ, θα δώσει όλα τα προϊόντα για την ενίσχυση των αυξημένων αναγκών των άπορων και αστέγων συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται στους χώρους του Ιδρύματος Αστέγων.

Tο εν λόγω ίδρυμα, το οποίο συστάθηκε το 1999 και φέρει την επωνυμία Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), έχει παράλληλα ως σκοπό την ανάπτυξη μηχανισμών, που θα μελετούν και θα φροντίζουν για τη μελλοντική αποκατάσταση και επανένταξή των οικογενειών ή μεμονωμένων ατόμων, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Λειτουργεί Κέντρο Σίτισης, το οποίο διανέμει μέχρι 1.500 μερίδες φαγητού ημερησίως, ενώ διατηρούνται Ξενώνες, στους οποίους παρέχεται φιλοξενία σε άστεγους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!