Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Άπλυτε Χιμπατζή Τσάκα πάρε τον Πρίγκιπα που βρήκες στα "Φανάρια" και Δρόμο!

Τη στιγμή που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά του Ψευτοπρίγκιπα Φειζάλ ο Βλάσης Τσάκας άρχισε πάλι τα γνωστά ψέματα και τις δικαιολογίες.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να φανερώσει τις αληθινές προθέσεις του Ψευτοπρίγκιπα Φειζάλ και των ανθρώπων του έχει πραγματοποιήσει έως τώρα όλα τα αιτήματά τους. Ανοιξε την Άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στα 28 εκατ ευρώ με τιμή μετοχής τα 0,34 λεπτά, τους έδωσε χρόνο έως τις 4 Ιανουαρίου, τους έδωσε όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν για τον οικονομικό έλεγχο και γενικότερα άνοιξε όλες τις πόρτες για τον πρίγκιπα, ο οποίος εφόσον είχε το Χρήμα και ήθελε πραγματικά να επενδύσει μπορούσε να το κάνει από την επομένη της προκύρηξης της αύξησης βάζοντας τα λεφτά και παίρνοντας το πακέτο των μετοχών.
Ο κατά ομολογία ψεύτης κοπρολίγδας Βλάσης Τσάκας, όμως, φαίνεται πως ψάχνει ηρωική έξοδο και άρχισε τις δικαιολογίες και τα ψέματα σε ένα ακόμα παραλήρημα ψευτιάς. Μόνο που αυτή τη φορά η... έξοδος δεν θα είναι και τόσο ηρωική. Τα παραμύθια τελειώνουν σήμερα μια και καλή στις 4 Ιανουαρίου.
Άκου εκεί Παράταση λόγω... τεχνικού προβλήματος! Δέν ντρέπεσαι λίγο μωρή κουράδα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!