Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πράσινες Αμαζόνες πάτησαν το ελληνικό!

 O Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής καθώς πέρασε από το Ελληνικό με 68-59 και πλέον είναι στην πρώτη θέση.
Είναι φίνα τα κορίτσια και όπου πάνε νικούν στα ίσια γιατί παίζουν στον Παναθηναϊκό! Οι κορίτσαροι της Σαμαντούρα δεν σταμάτησαν ούτε στο Ελληνικό, «έσπασαν» το αήττητο της ομάδας που μέχρι και σήμερα ήταν πρώτη και απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως πηγαίνουν... φουλ για πρωτάθλημα! Η κορυφή, πλέον, είναι «πράσινη» και έτσι θα μείνει μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι και την τελευταία περίοδο. Εκεί οι «πράσινες πάτησαν... γκάζι, ξέφυγαν στο σκορ και πήραν ένα πολύ σημαντικό «διπλό».
Κορυφαία για τη μεγάλη νίκη του Τριφυλλιού ήταν η Ντέλβα με τους 29πόντους που σημείωσε, αλλά εκτός από τα καλάθια της βοήθησε και με τα ριμπάουντ με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τρομερή δύναμη από τη Αμερικανίδα στην ρακέτα.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-33, 49-54, 59-68
Παναθηναϊκός: Καλέντζου 13 (1), Βλάνη 5 (1), Κόνιαλη, Μαγκλάρα 14 (5 ασίστ), Χριστινάκη, Σλούκα, Δίελα 7 (1), Χρονοπούλου, Μοσχοπούλου, Θεολόγου, Ντέλβα 29 (20 ριμπ.)

Δείτε εδω->http://www.sportshero.gr/index.php/sports/women-basket/item/4031-a1-basket-gynaikon-ellhniko-pao-59-68 ολόκληρο το μάτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!