Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Maria-Jimena Perez Live in Athens!

 Στην Αθήνα έτοιμη να βοηθήσει η Πέρεζ!
Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μαρία Χιμένα Πέρεζ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, 2012 στην Αθήνα. Η 28χρονη ακραία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη αλλά και κουρασμένη από το ταξίδι.

Μιλώντας στο panathinaikos1908.gr, η Πέρεζ σχολίασε: «Αισθάνομαι όμορφα και άνετα που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να μάθω περισσότερα πράγματα για το Σύλλογο και την Αθήνα, που φαίνεται ωραία πόλη».

Για το πώς και πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στο Τριφύλλι, απάντησε: «Ήξερα από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και από τη στιγμή που ολοκλήρωσα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Αργεντινή, είπα το ναι με χαρά και θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο στην ομάδα».

Τέλος, έδωσε και μια υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Εύχομαι πραγματικά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Συλλόγου, δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα πάμε πολύ καλά και υπόσχομαι να παίζω με όλη μου την καρδιά σε κάθε ματς και πιστεύω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το υπόσχομαι και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Αύριο, η ακραία από την Αργεντινή θα γνωρίσει τις συμπαίκτριες της και θα κάνει την πρώτη της προπόνηση φορώντας τα «πράσινα».

Την πρώτη της γνωριμία με τις συμπαίκτριες της αλλά και την πρώτη της προπόνηση με το Τριφύλλι είχε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μαρία Χιμένα Πέρεζ. Η αριστερόχειρας ακραία έκανε προπόνηση στο Μετς, όπου γνώρισε το προπονητικό τιμ και τις συναθλήτριές της.

Λίγο νωρίτερα είχε περάσει από τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να γνωρίσει τον Πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος της ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τη σειρά της η "πράσινη" τον ευχαρίστησε θερμά και υποσχέθηκα να βάλει τα δυνατά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!