Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Παναθηναϊκός να Κερδίζει και Όλοι οι Άλλοι να Πάνε Να Πηδηχτούν!

 Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες παρά έξι ημέρες για να χαρεί ο Παναθηναϊκός μια νίκη στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, μιας ομάδας που σίγουρα στην έδρα της δεν περνάει εύκολα κανείς. Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-1 με ικανοποιητική εμφάνιση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα και ουσιαστικά κέρδισαν δίκαια με τον Ατρόμητο να δείχνει φάντασμα του εαυτού του.
Στο πρώτο ημίχρονο «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Καμία από τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε στο ελάχιστο, προτιμώντας να κρατούν τις θέσεις τους περιορίζοντας τους αντιπάλους. Το πρώτο 45λεπτο κίνησε χωρίς καμία ουσιαστική ευκαιρία για τις δύο ομάδες με εξαίρεση ένα μισό σουτ μισό «τσαφ» του Πίτου Γκαρσία στο 38’ που μπλόκαρε εύκολα ο Καρνέζης. Με τον τρόπο που αγωνίζονταν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έδειχναν να βολεύονται με την ισοπαλία.
Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να δίνει μέτρα στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση αλλά δεν βρήκαν καθόλου χώρους για να απειλήσουν. Δεν αποκλείεται η εικόνα του αγώνα να μην άλλαζε καθόλου εάν στο 59ο λεπτό ο Γιαννούλης δεν είχε μια ατυχέστατη έμπνευση να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ιτάνζ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή με δύναμη απλού φυσίματος! Ο Τοτσέ μπήκε στη φάση, τράβηξε προς το μέρος του τον Ιτάνζ και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ζέκα που σε κενή εστία σκόραρε.
Το αναπάντεχο –βάσει εικόνας της αναμέτρησης- γκολ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος πανικοβλήθηκε και μέχρι να ξεπεράσει το σάστισμά του ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τα πάνω του. Η είσοδος του Μαυρία έδωσε ταχύτητα στο Τριφύλλι που απείλησε σε αντεπιθέσεις. Στο 78’ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά απόλυτα δίκαια με την εικόνα του αγώνα. Ο καλύτερος παίκτης των Πρασίνων στο ματς, Χοσέ Τοτσέ έκανε μια σεντερφορίσια κίνηση, ο Ιτάνζ απέκρουσε ασταθώς και ο Μπουμσόνγκ σκόραρε από κοντά.
Οι Πράσινοι φάνηκε να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι μέχρι που επέστρεψε η αγωνία έστω και για μόνο τρία λεπτά. Ο Ατρόμητος μείωσε το σκορ στο 90’ με τον Καραμάνο αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.



πηγή:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!