Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τα ρέστα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εκεί που πέρυσι τερματίστηκαν οι περίφημες χορογραφίες της Παιανίας μετά την επίτευξη κάθε γκολ, εκεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη καλείται απόψε ο Παναθηναϊκός να «χορέψει» το χορό της επιστροφής στις επιτυχίες. Με τόσους Λάτιν αλλά και ξένους γενικά στην ενδεκάδα του, θα μπορούσε να αποκαλεστεί το τελευταίο ταγκό. Μετά τη σημερινή αναμέτρηση θα απομένουν άλλες οκτώ πια για το Τριφύλλι. Και εάν δεν έρθει η νίκη οι πιθανότητες να χάσει το ευρωπαϊκό τρένο για δεύτερη φορά στην ιστορία του, θα είναι πολλές. Στο απευκταίο, για τους Πράσινους, σενάριο της ήττας, θα βρεθούν πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού από αυτή της πεντάδας!
Ο Φάμπρι σκοπεύει να παρατάξει ενδεκάδα με Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Κάιπερ, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Εσπάρθα, Τοτσέ. Ναι, καλά διαβάσατε. Εννέα ξένους. Πρώτη φορά στα χρονικά θα συμβεί αυτό. Ιστορικό γεγονός θα είναι. Δεν είναι και λίγο. Από την άλλη βέβαια εάν έρθει η νίκη, αυτό θα έχει δευτερεύουσα σημασία. Μην καθιερωθεί κι όλας.
Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στην καλή του εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια επί ημερών Φάμπρι. Στα Γιάννενα ανεκτή εμφάνιση και 0-0, στο Περιστέρι ανωτερότητα και νίκη με 2-1, στην Τρίπολη ανωτερότητα αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης για το τελικό 2-2. Η ισοπαλία δεν φτάνει απόψε. Θα έφτανε εάν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν ήταν τόσο τραγική. Τώρα απαιτείται η νίκη. Ικανή να προσφέρει ίαση στις πληγές.                                                                                         



πηγή:pamesports.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!