Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκός: «Εξάστερη» βραδιά στο ΟΑΚΑ...

 Ποδαρικό στον Μάρτιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα κάνουν απόψε το βράδυ 17.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να οδηγήσουν τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στη νίκη επί της Αναντολού Εφές, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του εξάστερου στο Top 16.
Μετά το διπλό στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός βρίσκεται όχι απλά σε τροχιά πρόκρισης, αλλά και διεκδίκησης μιας όσο γίνεται καλύτερης θέσης στην πρώτη τετράδα, γι' αυτό και κόντρα στους Τούρκους έχει πολλούς λόγους να αναζητά τη νίκη.
Στην αποψινή αναμέτρηση (22.00 - ΕΤ 1) οι παίκτες του «εξάστερου» και ο Αργύρης Πεδουλάκης, θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο και να φωνάξουν ακόμα πιο δυνατά προς κάθε κατεύθυνση ότι ο νέος Παναθηναϊκός ακολουθεί το δρόμο του... παλαιού και «βλέπει» μία και μόνο διαδρομή. Αυτή που θα του δώσει τη δυνατότητα να βρεθεί σε ένα ακόμα final 4...
Με 17.000 πιστούς στο πλευρό τους και την ΚΑΕ να ετοιμάζει μια σειρά εκπλήξεων για όσους περάσουν την αποψινή τους βραδιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με χρώμα ελληνικό, καθώς θα μοιραστούν 15.000 ελληνικές σημαίες και μια παρουσίαση της ομάδας που θα συζητηθεί...
Κόντρα στην Εφές και με τον κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες του Πεδουλάκη θέλουν να πάρουν τη νίκη κυρίως για λόγους βαθμολογικούς, αλλά και για να... βγάλουν από πάνω τους τη βαριά ήττα την οποία είχαν γνωρίσει στο πρώτο παιχνίδι της Τουρκίας.
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Ξανθόπουλου. Οσο για τον Στεφάν Λάσμε, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας και θα αγωνιστεί κανονικά.
Ολοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν απόψε το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για μια ακόμη «εξάστερη» γιορτή!


πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!