Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών: Ροπαλιά στον ηρακλή σωτηρία στην ψυχη!

 Με αποφασιστικότητα και πάθος οι «πράσινοι» κορίτσαροι πήραν μια παλικαρίσια νίκη με 3-1 στο Κατσάνειο και «κλείδωσαν» την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία, μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. 

Στα δυο πρώτα σετ το Τριφύλλι ήταν σαρωτικό, συγκεντρωμένο και έχοντας καλή τακτική δεν άφησε κανένα περιθώριο στο «γηραιό» να μπει στο παιχνίδι, κάνοντας εύκολα το 2-0. Η εικόνα στο τρίτο σετ άλλαξε με τις γηπεδούχες να βελτιώνονται επιθετικά και τον Παναθηναϊκό να χάνει προς στιγμήν την αυτοσυγκέντρωσή του και το σετ (1-2).

Το τέταρτο σετ ήταν για γερά νεύρα, αφού ο Ηρακλής είχε ανεβάσει στροφές ενώ ο Παναθηναϊκός φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει το «τρίποντο» εκτός έδρας. Έτσι κι έγινε, ο γηραιός διατηρούσε το προβάδισμα (17-14). Ο πρώτος διαιτητής «κιτρίνισε» για διαμαρτυρία τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Γ. Ρούση και το σκορ έγινε 18-14. Οι «πράσινες» δεν το έβαλαν κάτω, με την Πέρεζ στην επίθεση, τη Βασιλαντωνάκη στο σερβίς και με καλά στημένο μπλοκ, το Τριφύλλι έφτασε στην ισοφάριση (23-23 μπλοκ Βασιλαντωνάκη). Η συνέχεια ήταν απλή για τον ΠΑΟ με την Κουτουρά να χαλάει με το σερβίς την υποδοχή του αντιπάλου και την Πέρεζ να τελειώνει πανηγυρικά τις δυο τελευταίες επιθέσεις.

Δάκρυα χαράς!

Ένα κουβάρι έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης παίκτριες και προπονητικό τιμ… Ανακούφιση για τη νίκη και την παραμονή και χαμόγελα στο «πράσινο» στρατόπεδο ενώ η συγκίνηση ήταν μεγάλη. 

Ρούσης: «Τα καταφέραμε»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Η σημερινή νίκη ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς μας που κάναμε μετά το παιχνίδι με τα Βριλήσσια. Βάλαμε τα κεφάλια κάτω, κλειστήκαμε μέσα στο γήπεδο όλο το αγωνιστικό τμήμα για να δούμε τον τρόπο, πώς θα σωθεί η ομάδα και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για τις αθλήτριές μου γιατί αυτές παίζουν το βασικότερο ρόλο» ενώ σχολιάζοντας ότι η τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι χωρίς άγχος, σχολίασε: «Δεν ξέρω ειλικρινά πως θα αντιδράσουμε πάντως μέχρι στιγμής το λίγο άγχος μας βοήθησε να βγάλουμε έναν καλό και αγωνιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλέψει. Δεν σταμάτησε το πρωτάθλημα. Θέλουμε ξεκάθαρα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που ήταν κοντά μας ακόμα και όταν ήταν δύσκολα τα πράγματα. Εμείς έχουμε ανέβει αρκετά, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα αήττητη θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό».

***Την αναμέτρηση παρακολούθησε και η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία πριν την αναμέτρηση χαιρέτησε την «πράσινη» αποστολή και φυσικά τη φίλη της Ξανθή Μυλωνά! 
***Πριν την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο, οπαδοί του Τριφυλλιού εμψύχωσαν την ομάδα λίγο πριν την επιβίβασή της στο πούλμαν.

Τα σετ: 25-12, 25-14, 17-25, 25-23

Ηρακλής (Καλπάκης): Κωνσταντινίδου Λ. 4 (2 άσοι, 1 μπλοκ), Κυριακίδου 8 (6/16 επ., 2 μπλοκ), Κελεσίδου 5 (3/17 επ., 1 μπλοκ, 48% υπ. – 33% άριστες), Στράντζαλη 17 (17/42 επ., 46% υπ. – 36% άριστες), Κωνσταντινίδου Ελ. 1 (1/6), Λεωνιδάκη 10 (7/30 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Αρτακιανού –λ (67% υπ. – 40% άριστες) / Τσιουκαρή, Βέλλιου, Καραφουλίδου 6 (6/13 επ.) 
Παναθηναϊκός (Ρούσης): Κουντουρά 8 (3/8 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Ιχτιάρη 3 (3/9 επ.), Βασιλαντωνάκη 12 (6/32 επ., 4 άσοι, 2 μπλοκ), Πέρεζ 17 (16/38 επ., 1 μπλοκ, 76% υπ. – 47% άριστες), Καββαδία 13 (7/11 επ., 5 μπλοκ), Νούσια 10 (8/25 επ., 1 άσο, 44% υπ. – 26% άριστες), Μυλωνά (λ., 56% υπ. – 31% άριστες) / Σωτηρίου
πηγή:panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!