Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Όλοι μαζί μία γροθιά, για να σωθεί η χρονιά στο βόλεϊ ανδρών.

 
Για την αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μπορούν να ειπωθούν πολλά. Υπάρχουν χίλια δύο ελαφρυντικά για τη σημερινή κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό, με τελευταίο την πρόσφατη παραίτηση του Στέλιου Καζάζη. Πλέον όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για πεσιμισμό. Το μόνο που μετράει αυτή την περίοδο είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα υπόλοιπα, όπως ο καταμερισμός των ευθυνών, μπορούν να περιμένουν. Το τμήμα πρέπει κρατηθεί στην Α1 με νύχια και με δόντια και στο τέλος ας βγουν οι γνωρίζοντες και ας μιλήσουν με στοιχεία για τη σημερινή κατάντια.

Οι αθλητές έχουν δυνατότητες, οι οποίες ξεδιπλώθηκαν στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται να μην το πιστεύουν. Εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης - ηγέτης να τους εμπνεύσει και όπως φάνηκε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα οι παίχτες αγωνίζονται άνιωθα και μουδιασμένα.

Την έλλειψη ηγέτη πρέπει να αντικαταστήσει η πίστη για παραμονή και η αγάπη του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν μαζικά δίπλα στο τμήμα, τόσο εναντίον της Λαμίας, όσο και με την Κηφισιά. Το ίδιο θα κάνουν και στα πλέι άουτ, εφόσον φθάσει εκεί η ομάδα. Οι νεαροί παίχτες που έχουν αποδείξει πως «πονάνε» το Τριφύλλι αν δουν τον αγώνα με τον Ηρακλή (Δευτέρα 11/3, 18:00) ως ματς δίχως αύριο, αν καταθέσουν την ψυχή τους και όλη τους την ενέργεια, αν δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο νου τους, παρά μόνο η παραμονή, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Όλοι μαζί, μία γροθιά, θα παλέψουμε με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να έρθει η σωτηρία. Το άλλοτε δοξασμένο αυτό τμήμα του Παναθηναϊκού μπορεί να διάγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις πιο μαύρες σελίδες από την ίδρυσή του, αλλά η φανέλα είναι πολύ βαριά.

Ο κόσμος που λατρεύει το Τριφύλλι, πέραν της οπαδικής του παρουσίας στους αγώνες, έχει συνεισφέρει και οικονομικά για να συνδράμει την προσπάθεια των αθλητών. Το μόνο που ζητά είναι να νιώσουν όλοι ότι η ιστορία τους καλεί να ανταποκριθούν στην κρίσιμη αυτή καμπή, να αγωνιστούν με πάθος και αυταπάρνηση και όπως λέει και το θρυλικό πανό, ενωμένοι θα μπορέσουμε να σηκωθούμε ξανά (united we stand)...

Υ.Γ.1 Όταν ο «αιώνιος» αντίπαλος συγκεντρώνει σε τελικό του Λιγκ Καπ στο πλησιέστερο Βραχάτι λιγότερο κόσμο σε μέγεθος και ένταση, από ό,τι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε τελικό Νεανίδων στο Άργος, τότε μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό πόσο αντιστρόφως ανάλογα είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών με τη δυναμική των δύο ομάδων!

 

πηγή:greenzone.gr


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!