Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Και τώρα στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ! για μια ακόμη μπάτσα Πουτάνα Μπάρτσα!

 Και τώρα η σειρά συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ, για δύο ακόμα παιχνίδια φωτιά. Φωτιά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις εξέδρες, οι οποίες σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαντάζουν μικρές για να χωρέσουν την ορμή και τη δίψα του πράσινου κόσμου.

Παρόλα αυτά μην αυταπατάστε και μην ξεγελιέστε θεωρώντας ότι έχουμε ήδη βρεθεί στο Λονδίνο. Η σειρά έχει ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα. Στα δύο παιχνίδια θα πέσουν και πάλι κορμιά, όπως και στις δύο αναμετρήσεις της Βαρκελώνης. Θα είναι πραγματικά «αίμα και άμμος». 

Αλλωστε, μία ομάδα που σημείωσε μόλις δύο ήττες μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο, αναλογιστείτε πόσο δύσκολο φαντάζει να ηττηθεί τρεις φορές και μάλιστα συνεχόμενες μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Γι’ αυτό και αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα παραμένει ακόμα το φαβορί, ασχέτως αν το καμίνι του ΟΑΚΑ και η υπεράνθρωπη προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού αποτελούν συνθήκες ικάνες να αντρέψουν και να εξαφανίσουν αυτό το προβάδισμα.

Απλά τώρα γνωρίζουμε πλέον αποδεδειγμένα ότι μπορούμε. Ότι η τελική έκβαση της σειράς βρίσκεται έστω και ένα κλικ παραπάνω στα χέρια μας από ότι πριν. Και ότι ο φετινός Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη, αποτελέι πανάξιο συνεχιστή της μεγαλύτερης δυναστείας που ανέδειξε ποτέ το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι ικανός για τα πάντα. Ικανός να κάνει πράξη ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά μας,

ΥΓ1. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, στα δύο μεγάλα παιχνίδια του ΟΑΚΑ θα ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμες. Γι’ αυτό δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. ΥΓ2. Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του αγώνα! Τρίποντο του εξαιρετικού και καθοριστικού Μπράμου, φοβερό κόψιμο του Λάσμε, χαμένη βολή του Ναβάρο και one man show από τον αρχηγό στη λήξη! Μυθικό φινάλε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!