Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Ντέλβα: «Θα μ’άρεσε να συνεχίσω στον ΠΑΟ»

 
Πίστη στις ικανότητες της ομάδας και του προπονητικού τιμ μέχρι τέλους, άρτια οργάνωση του τμήματος και στήριξη από τον κόσμο ήταν τα βασικά συστατικά που έφεραν το πρωτάθλημα σύμφωνα με την Ντιάνα Ντέλβα. 

Η «D» μιλώντας στο panathinaikos1908.gr αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αφιέρωσε τον τίτλο ενώ στην ερώτηση… παραμονής, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αφού όπως είπε της αρέσει ο Παναθηναϊκός!

-Πιστεύατε από την αρχή της σεζόν ότι η χρονιά θα ήταν τόσο επιτυχημένη και θα ολοκληρωνόταν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Πάντα είχα πίστη και αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα με αυτές τις παίκτριες και τους προπονητές μπορεί να τα καταφέρει. Είχαμε έναν πυρήνα έμπειρων αθλητριών και ταλαντούχων νέων αθλητριών και οι προσδοκίες ήταν υψηλές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

-Τι συναισθήματα βίωσες αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του τελικού;

«Αμέσως μετά τη λήξη, η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια και άκρως εορταστική. Μου άρεσε το γεγονός ότι γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους οπαδούς μας. Ο κόσμος μας ήταν σίγουρα ένα μέρος της επιτυχίας αυτής και ένας από τους λόγους που εντός έδρας δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι». 

-Σε ποιους αφιερώνεις το Πρωτάθλημα;

«Αυτός είναι σίγουρα ένας τίτλος για τον οποίο έχουν συμβάλλει όλοι. Από τις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μας, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο αλλά και τους οπαδούς μας. Σίγουρα οι παίκτριες ήταν αυτές που έβαζαν την μπάλα στο καλάθι αλλά χωρίς την άρτια οργάνωση του τμήματος και τη στήριξη του κόσμου το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Οπότε το αφιερώνω σε όλους»! 

-Πιστεύεις ότι αυτός ο τίτλος μπορεί να αποτελέσει για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού μια νέα πορεία επιτυχιών και καθιέρωσης. Εσύ, θα ήθελες να είσαι μέρος αυτής και να συνεχίσεις στα «πράσινα»; 

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα Σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής η ιστορία του γυναικείου τμήματος θα μεγαλώνει. Νιώθω άνετα που ζω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να βρω μια ομάδα με τέτοιο εκπληκτικό κόσμο και θα μου άρεσε να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι μέχρι την επόμενη αγωνιστική σεζόν και θα δούμε». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!