Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Κώστα ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα» (photos)

  Οι τίτλοι τέλους σε μια τεράστια καριέρα έπεσαν με τον Κώστα Τσαρτσαρή να.. λυγίζει στο αντίο του, όπως.. λύγισε όλος ο κόσμος
Δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Έτσι είναι ο χρόνος. Νικάει τους πάντες. Μακάρι ο Κώστας Τσαρτσαρής να έπαιζε για πάντα και να έκανε κάθε μέρα και καλύτερο τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Και κυρίως τα τελευταία 11 που φόραγε την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. 
Ο Κώστας Τσαρτσαρής αφού.. γλέντησε τον Ολυμπιακό στον τρίτο και τελευταίο τελικό του ΣΕΦ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και απόψε η «οικογένειά» του Παναθηναϊκού είπε το δικό της αντίο και το δική της ευχαριστώ σε ένα δικό της παιδί. Σε ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Την ώρα που ο εκφωνητής του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κώστα Τσαρτσαρή όλοι.. λύγισαν. Δάκρυσαν, βούρκωσαν, έκλαψαν…Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν εκεί για να τον βραβεύσει για την μοναδική του προσφορά. «Εγώ δεν έχω να πω κάτι. Η μέρα είναι του Κώστα. Το χειροκρότημα του κόσμου τα λέει όλα» σημείωσε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό όλα αυτά που έχει προσφέρει ο «Τσάρι» στον Παναθηναϊκό. Από την μεριά του ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε «
Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια. Ευχαριστώ για την στήριξη. Και την προσωπική αλλά κυρίως για την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας. Θα είστε πάντα η οικογένειά μου». Αμέσως μετά η Θύρα 13 τίμησε με την σειρά της τον «Τσάρι» με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να ακούει και πάλι το όνομά του από τους 15.000 φίλους του «τριφυλλιού», ενώ στο ΟΑΚΑ υπήρχε το πανό που έλεγε «ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ 11 χρόνια 21 τίτλοι, ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!