Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η Βαλενσιέν και ο Χασιέντα Παναθηναϊκός.......

 Απομένουν περίπου 20 μέρες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα είναι τελείως ανέτοιμη και με ελλειπές ρόστερ, με τον Αναστασίου να περιμένει ακόμα μεταγραφές απο τον Αφραγκούζο και την παρέα του!

Έχοντας κακή ανασταλτική λειτουργία, αργές επιστροφές, αλλά και μπόλικες δόσεις ατυχίας, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα 4-0 από τη Βαλενσιέν σε φιλικό παιχνίδι στη Γαλλία. "Αεροδιάδρομος" μπροστά από τον Καπίνο, βελτιωμένη επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό ο οποίος θα παίζει επιθετικά και μέχρι να τα καταφέρει, είναι δεδομένο ότι έχει να διανύσει έναν δρόμο γεμάτο από αγωνιστικά "χαστούκια"... Ένα τέτοιο "έφαγε" το βράδυ του Σαββάτου στη Γαλλία, όπου ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τη Βαλενσιέν σε φιλικό παιχνίδι.

  Ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε, μηδέν ανασταλτική λειτουργία, καμία φαντασία στην επίθεση για το Τριφύλλι, που δείχνει ομάδα χαμηλού επιπέδου που θα παλέψει για την παραμονή, αν δεν ενισχυθεί άμεσα με τουλάχιστον 5 παίκτες πρώτης γραμμής... 

Bαλενσιέν: Πενέτο, Μάτερ, Ροζέ, Μπόνγκ, Νερί, Ντα Σίλβα, Ντουκιουρτιού, Ντοσεβί, Σαέζ, Μέλικσον, Πουζόλ . 

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (61' Αναστασόπουλος), Νάνο (61' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Μέντες (74' Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (61' Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46' Γιαννιτσάνης), Ντίνας.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!