Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αλαφούζαλε αφού η ΓΗΠΕΛ είναι τρίχες για σένα να ανοίξεις καλύτερα κομμωτήριο!

 Ήταν

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε τότε  στο ραδιόφωνο της Θύρας 13 και έσκιζε υποτίθεται και το βρακί του να αναλάβει φυσικά ΜΟΝΟ στα λόγια τις ευθύνες που κληρονόμησε απο τον Τζίγγερ απέναντι στην εταιρία φάντασμα την ΓΗΠΕΛ!

Για άλλη μία φορά,και τότε ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και στις διοικήσεις που όριζε από το 2010, για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Ανέφερε το πλεόνασμα που άφησε ο Νίκος Πατέρας στα ταμεία, αλλά και την κακοδιαχείριση που ακολούθησε, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Μπουμσόνγκ, ο οποίος στοίχισε συνολικά στο Τριφύλλι 10 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά για τη ΓΗΠΕΛ:

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύθηκε –για πρώτη φορά- να αναλάβει εγγράφως τις ευθύνες που απορρέουν από τη Διπλή Ανάπλαση, σε περίπτωση που τερματιστεί το πρότζεκτ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε ως «τρίχα» τη ΓΗΠΕΛ και υποστήριξε πως δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή ποτέ δεν εμφανίστηκαν προβλήματα ή αγωγές εξαιτίας της ΓΗΠΕΛ. 

Θα απαντήσετε λοιπόν στον κόσμο του Παναθηναϊκόυ κύριε Λαοπλάνε Αλαφούζαλε σε κάτι απλό:

Για ποιο λόγο να εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα ή κάποια αγωγή τρίτου, από τη στιγμή που η Διπλή Ανάπλαση τρέχει κανονικά και αφού η ΠΑΕ δεν έχει «προσβάλει» τις συμβάσεις; 

Τι έλεγε τότε ο αναξιόπιστος Αλαφούζαλος:
 
1.«Ευθύνη του Βαρδινογιάννη είναι το γήπεδο. Ευθύνη του Βγενόπουλου είναι ότι ανήγαγε το θέμα ΓΗΠΕΛ ενώ δεν υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω τι στο διάβολο ανάληψη ευθυνών πρέπει να γίνει όταν δεν υπάρχει θέμα. Τρέχουμε να λύσουμε τα βασικά. Να κάνουμε τώρα ιστορική αναδρομή της ΓΗΠΕΛ δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση. Η ΓΗΠΕΛ είναι μια νεκρή εταιρία. Δεν έχω κανένα δείγμα ότι θα προκύψει. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τρίχες. Ο Βωβός είναι ένας χρεοκοπημένος επιχειρηματίας που δεν υφίσταται. Πλέον είναι η Alpha Bank που μπορεί να κάνει το εμπορικό τους κέντρο. Εάν μας έφτιαχναν ένα γήπεδο και μας το χάριζαν θα κάναμε συζήτηση να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν μας το έχουν πει αυτό. Εάν βρούμε λεφτά για γήπεδο γιατί να πάμε στο Βοτανικό; Να βρούμε περιοχή με καλύτερες προϋποθέσεις. Γι΄ αυτό δεν καταλαβαίνω τη φοβερή σύλληψη περί Βοτανικού. Αν ο κ. Βγενόπουλος βάλει 5 εκατ. ευρώ να έρθει ευχαρίστως να αναλάβει και να βοηθήσω με τη ΓΗΠΕΛ. Αφού δεν έρχεται κανείς».
 
2.«Βάλε ένα χαρτί λευκό να το υπογράψω. Είχα πει θα υπογράψω εάν προκύψει ευθύνη. Ισχύει αυτό. Να σας το υπογράψω. Είμαι πια ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ένα απ’ όσα δεν με έχουν απασχολήσει είναι πρόβλημα με τη ΓΗΠΕΛ. Δεν έχω βρει πρόβλημα με τη ΓΗΠΕΛ».

 Λοιπόν αφού είσαι και πολύ μάγκας ρε Αλαφούζαλε και αφού είναι τρίχες το θεματάκι με την ΓΗΠΕΛ για λύσε το να ξεμπερδεύουμε με όλους αυτούς τους μαλάκες που έχουν μαραζώσει τον Παναθηναϊκό μας εκτός αν είσαι και εσυ μέσα στο σχέδιο εξόντωσης του Παναθηναϊκού που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ανενόχλητος το αφεντικό σου ο Τζίγγερ!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!