Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Jacki Gemelos Η μεταγραφή «βόμβα» του Παναθηναϊκού!

O Παναθηναϊκός κράτησε το καλύτερο για το τέλος, αφού κλείνει το ρόστερ του με μία μεγάλη «βόμβα», ντύνοντας στα πράσινα τη σπουδαία ελληνοαμερικανίδα γκαρντ, Τζάκι Γέμελος!

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα του και το δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ αθόρυβα και μεθοδικά έκλεισαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο την ελληνοαμερικανίδα γκαρντ Τζάκι Γέμελος, η οποία μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως δυάρι.

Η «πράσινη» διοίκηση βρισκόταν σε επαφές με την παίκτρια από τον Ιούλιο μήνα, με την ελληνοαμερικανίδα να βλέπει εξαρχής πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με το Τριφύλλι στην καρδιά.
Gemelos9
Η Γέμελος είναι γεννημένη στις 22 Νοεμβρίου του 1988 στην Καλιφόρνια, έχει ύψος 1.83μ. και διακρίνεται για την εκτελεστική της δεινότητα. Αγωνιζόταν στο WNBA με τη φανέλα των Μινεσότα Λύνξ, ενώ αν δεν είχε κάποιο πρόβλημα με το γόνατό της θα έκανε τεράστια καριέρα. Το 2011 αγωνίστηκε με την Πανεπιστημιακή ομάδα των ΗΠΑ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Έχει ανακηρυχθεί καλύτερη παίκτρια των ΗΠΑ στο κολέγιο ενώ το 2010-11 σάρωσε τους τίτλους στην περιφέρειά της.

Η Ελληνοαμερικανίδα διαθέτει, ακόμα, οργανωτικές αρετές και μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο για τη Γιασεμή Σαμαντούρα στην περιφέρεια. Αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ομάδα σύντομα και θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!