Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Ανανέωση και… restart!

 Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού γύρισε και… επίσημα σελίδα μετά την πρώτη συγκέντρωση και τον αγιασμό, η αισιοδοξία μπορεί να είναι συγκρατημένη αλλά το βέβαιο είναι ότι το Τριφύλλι έχει στόχο το απόλυτο restart, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα και δουλεύοντας σκληρά με στόχο να μην ξαναβρεθεί πότε ο Παναθηναϊκός στη δύσκολη περυσινή θέση. 

«Στόχος η ταυτότητα»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος τόνισε: «Με τη νέα διοίκηση κάναμε μία πολύωρη συζήτηση και με πείσανε ότι έχουν σοβαρούς σκοπούς να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό ψηλά σε οργάνωση και εξέλιξη. Έτσι συμφώνησα να βοηθήσω, με προϋπόθεση να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις. Αυτό έγινε. Με βάση τους παίκτες που επιλέξαμε ο στόχος είναι η ομάδα να φτιάξει ταυτότητα και να μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Τώρα αν μπορεί στην πορεία η ομάδα να φτάσει ψηλότερα είναι ευχής έργο. Πρέπει η ομάδα να δημιουργήσει αξιοπιστία. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι επιτυχία» και συνέχισε: «Όταν κάνεις κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να υπάρξει μεταξύ μας επικοινωνία. Η συνεργασία εξαρτάται από το πώς σκεφτόμαστε και μετά το πώς ενεργούμε. Το έχω δοκιμάσει σε άλλες ομάδες θα το κάνω και εδώ και γιατί να μην πετύχει. Θέλουμε να υπάρχει προσήλωση μέσα στην προπόνηση και το τι θα γίνεται μέσα στο γήπεδο, είναι άλλο θέμα. Ο καθένας όμως πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί. Μετά θα το βλέπουν και σε βίντεο για να καταλαβαίνουν»

«Είμαι ευτυχισμένος»

Λίγες ώρες μόλις στη χώρα μας και ο Αμερικανός κεντρικός του Τριφυλλιού, Τζάρεντ Μουρ, αν και κουρασμένος από το μεγάλο ταξίδι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι: «Μου αρέσει που είμαι στον Παναθηναϊκό. Πρώτη φορά έξω από τη χώρα μου αλλά νιώθω ευτυχισμένος. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα αλλά και για τους φιλάθλους, οι οποίοι ξέρω ότι δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ομάδα». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!