Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Προσφυγή του Ερασιτέχνη για Λεωφόρο

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατά του προεδρικού διατάγματος, ώστε να προλάβει τα χειρότερα για το γήπεδο της Λεωφόρου.
Κατά την διάρκεια της Δευτέρας κυκλοφόρησε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγε στο ΣτΕ κατά του προεδρικού διατάγματος για την Λεωφόρο. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως την κίνηση αυτή την έκανε ο Ερασιτέχνης και όχι η ΠΑΕ, η οποία προφανώς και είναι σύμφωνη με την κίνηση αυτή που διασφαλίζει το «σπίτι» κάθε Παναθηναϊκού.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» ξεκαθαρίζουν πως πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου(κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει απίθανο να γίνει στον Βοτανικό), έπειτα να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων, ακόμη και του γηπέδου ποδοσφαίρου και έπειτα να εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης των παλαιών εγκαταστάσεων στην Λ. Αλεξάνδρας. Αυτό άλλωστε εντάσσεται στο άρθρο 16 του συντάγματος σχετικά με την υποχρεωτική προστασία του αθλητισμού από το κράτος.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Παναθηναϊκός συνολικά ως οργανισμός είναι απέναντι στο συγκεκριμένο ΠΔ που προβλέπει κατεδάφιση της Λεωφόρου πριν να παραδοθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!