Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τους έμαθε Σουηδική Πεντοζάλη στο Παγκρήτιο!

Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά νίκησε τον Εργοτέλη για δεύτερη φορά μέσα σε 5 ημέρες και 3η συνολικά φέτος. Οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 1-0 στο Παγκρήτιο, πήραν την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου και πάνε με αέρα στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (2/11).

Mε "δεκάρι" τον Αμπεϊντ και τους Κλωναρίδη, Μπεργκ, Πράνιτς να τον πλαισιώνουν στην επίθεση παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο. Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε τον προερχόμενο από τραυματισμό Κροάτη, ώστε να πάρει λεπτά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κρατώντας παράλληλα στον πάγκο τούς Ζέκα - Φιγκερόα.
Μάλιστα, ο Πράνιτς ήταν ο δημιουργός του γκολ - πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο 48', καθώς από δικό του κόρνερ, ο Μάρκους Μπεργκ πετάχθηκε στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασίου.

Είχε προηγηθεί ένα ημίχρονο χωρίς "καθαρές" ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, πέραν ενός επικίνδυνου σουτ του  Κλωναρίδη στο 25', που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Εργοτέλης είχε ένα καλό σουτ του Πελέ στο 11', το οποίο ήλεχγε ο Κοτσόλης και μια προσπάθεια του Διαμαντάκου στο 44', που ανεκόπη από τον Κουτρουμπή.
 Ο Παναθηναϊκός έχοντας αδιαμφισβήτητο αβαντάζ πρόκρισης μετά το γκολ του Σουηδού, δεν ζορίστηκε να το κρατήσει απέναντι σε έναν ακίνδυνο επιθετικά Εργοτέλη, ο οποίος παρότι έπαιξε με 3 επιθετικούς στα τελευταία 15 λεπτά, έχει να θυμάται μόνο μια κεφαλιά του Αναστασάκου στα χέρια του του Κοτσόλη.

Αντίθετα, το τριφύλλι άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 81', με τον Μπεργκ να χάνει το άχαστο μόνος απέναντι στον Αθανασίου, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (74' Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64' Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78' Μπουχαλάκης).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80' Μαρινάκης), Αμπεΐντ (59' Ζέκα), Κλωναρίδης (71' Καρέλης), Μπεργκ

Κίτρινες: Αθανασίου, Κοζορώνης, Διαμαντάκος, Σαρρής, Ρομάνο - Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!