Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών: Στη Νάξο για το διπλό τα Φίνα τα Κορίτσια!

Ο αήττητος Πανναξιακός υποδέχεται στην έδρα του (τρίτο σερί εντός έδρας ματς για τις νεοφώτιστες) τον Παναθηναϊκό που παραμένει χωρίς νίκη…

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού φιλοξενούνται στη Νάξο από τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την πρώτη αγωνιστική.

Με τα εξ αναβολής παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται από σήμερα στη Νάξο και να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό.

Οι "πράσινες" ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και θέλουν από τη Νάξο να ξεκινήσουν την φετινή συγκομιδή βαθμών.

«Αυτό το παιχνίδι το περιμέναμε με ανυπομονησία από τότε που έγινε η κλήρωση και μετά την αναβολή πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο έτοιμες», παραδέχθηκε η Αλίκη Κωνσταντινίδου η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο της Νάξου «για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο. Η παρουσία τους μας δίνει ώθηση κι είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί κι αύριο το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός παρόλο που προέρχεται από δύο ήττες είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, όμως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες και για τις προκλήσεις του συγκεκριμένου αγώνα».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, αμέσως μετά την προπόνηση της ομάδας του στη Νάξο, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για ένα κρίσιμο παιχνίδι, κάναμε προπόνηση στο γήπεδο του Πανναξιακού και η ομάδα θα πρέπει να αφήσει πίσω της τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τουλάχιστον έτσι όπως εξελίχθηκαν οι αγώνες. Ήρθαμε στη Νάξο για τη νίκη και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα καταφέρουμε. Το γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!