Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εξάστερος: Η μάχη της Κρήτης κόντρα στην Κουμπάν

 Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ και καλείται να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (7/11, 9.30μ.μ.). Ερωτηματικό η συμμετοχή Κάρι και Μπράμου.

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της τιμωρίας του θα δώσει ο Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο με στόχο τη νίκη. Οι πράσινοι λοιπόν υποδέχονται τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και θέλουν να κάνουν τρεις τις νίκες τους.

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δύο πράγματα για να πονοκεφαλιάζει. Το πρώτο είναι ο Ραμέλ Κάρι ο οποίο θα αποφασιστεί την Πέμπτη εάν θα πάει στην Κρήτη.

Αμφίβολος είναι και ο Μάικ Μπράμος. Ο άσος του Τριφυλλιού ανέβασε και αυτός πυρετό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη όπως δήλωσε και ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Παναθηναϊκός θα έχει την υποστήριξη των φίλων του που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό στα "Δύο Αοράκια".

Ενδιαφέροντα στοιχεία

*Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο 200ό παιχνίδι του στη Euroleague. Έτσι θα γίνει ο 13ος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

*Μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος πασέρ της διοργάνωσης, καθώς δίνει 8,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

*Ο Μάικ Μπατίστ είναι ο πρώτος-ανά λεπτό σκόρερ της διοργάνωσης, έχοντας κατά μέσο όρο0 33,2 πόντους για κάθε 40 λεπτά συμμετοχής.

*Θέλει ακόμα 13 πόντους για να πιάσει τον Νίκολα Βούισιτς στην 4η θέση της διοργάνωσης. Θα μπει στο παιχνίδι έχοντας 2.426 πόντους.

*Ο Στεφάν Λάσμε είναι στην 12η θέση της Euroleague με 111 τάπες. Βρίσκεται ένα κόψιμο πίσω από τον Ντ' Ορ Φίσερ και τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς.

*Πρωταθλητής Ευρώπης το 2011 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στέφθηκε ο Άλεξ Μάριτς ο οποίος πέρασε δύο χρόνια με τους "πράσινους", όντας συμπαίκτης των Μπατίστ, Διαμαντίδη και Φώτση.

*Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ο Ρίτσαρντ Χέντριξ ήταν συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση στην Αρμάνι Μιλάνο.

*Συμπαίκτες ήταν και ο Μάρκους Γουίλιαμς με τον Τζέιμς Γκιστ, αλλά στη Μάλαγα.

*Για πολλά χρόνια ήταν συμπαίκτες οι Μάντας Καλνιέτις και Γιόνας Ματσιούλις τόσο στη Ζαλγκίρις Κάουνας όσο και στην εθνική Λιθουανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!