Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κοντά στην επιστροφή ο Ιμπραήμ Σισοκό???

 Σας είχα γράψει παλιότερα σε ένα υστερόγραφο, πως ο Ιμπραήμ Σισοκό θα ήταν μια καλή και φτηνή λύση, ώστε να ενισχύσει ο Παναθηναϊκός τα επιθετικά άκρα του. Δεν ήταν τυχαία η αναφορά….. δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ας θυμηθούμε τον Ιμπραήμ, τώρα που έχει παροπλιστεί ο Ντίνας και είναι τραυματίας ο Μπαϊράμι!!!

Η απόφαση τόσο του Σισοκό όσο και της Σεντ Ετιέν, είναι να λύσουν το συμβόλαιο δανεισμού του από την Βόλσφμπουργκ τον Γενάρη. Επίσης είναι δεδομένη η άρνηση του Σισοκό να επιστρέψει στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να οδεύει προς λύση το συμβόλαιό του με την Βόλσφμπουργκ και να μένει ελεύθερος και ωραίος στην ηλικία των 23!!!

Το πέρασμα του Σισοκό από τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά επιτυχημένο ή αποτυχημένο……. Σίγουρα μπορεί να πει πως ήταν ενδιαφέρον. Ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια προσόντα αλλά και σκαμπανεβάσματα που δυστυχώς ήταν απόρροια όλων όσων συνέβησαν σε μια ομάδα που άλλαξε σε μια χρονιά 4 προπονητές και έχοντας μία διοίκηση που πλήρωνε τους ποδοσφαιριστές όποτε το θυμόταν!!!

Ο Αναστασίου τον ποδοσφαιριστή δεν τον έζησε (σίγουρα ξέρει τις δυνατότητές του), αλλά τον έζησε ο Βονόρτας που είναι στην ομάδα και μπορεί να εκφράσει την άποψή του για τον ποδοσφαιριστή Σισοκό. Κάνει ή δεν κάνει? Είναι επένδυση η απόκτησή του ως ελεύθερου στην ηλικία των 23 χρονών? Αξίζει ένα συμβόλαιο τριετίας ή τετραετίας με απολαβές τις τάξεις των 200-300.000 ευρώ (έπαιρνε 350.000 το 2012 και οι Μέντες-Μπαϊράμι παίρνουν κάπου εκεί)?

Αν σε όλα αυτά ο προπονητής και η διοίκηση απαντά θετικά, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κωλυσιεργούμε παρακολουθώντας αγώνες του Ηρακλή Ψαχνών και κάνοντας ταξίδια επιμόρφωσης στην Αγγλία………. όταν τα οικονομικά μας δεδομένα δεν επιτρέπουν να κοιτάμε καν αυτές τις «αγορές»!!!

Σύμφωνα με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες ο Σισοκό επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ελλάδα, αν είναι μάλιστα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού πετά τη σκούφια του. Η επιστροφή Φιγκερόα, αλλά και η συνέπεια της ΠΑΕ στις καταβολές των χρημάτων που του οφείλει, τον έχουν κάνει να αναθεωρήσει το συναίσθημα ανασφάλειας που είχε και τον οδήγησε στην Σεντ Ετιέν!!!

Παράλληλα όμως δεν είναι αρνητικός σε άλλες προτάσεις που θα έρθουν ΚΑΙ από την Ελλάδα (ως ελεύθερος θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ), όσο δεν υπάρχει καμιά ΕΠΙΣΗΜΗ προσέγγιση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, γιατί ανεπίσημα έχει προσεγγιστεί!!!

Από τον άνθρωπο (στέλεχος της διοίκησης)  όμως που έχει μιλήσει, δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά με τους όρους να επιστρέψει (διάρκεια συμβολαίου και χρήματα). Είναι ακόμα σε στάδιο φιλολογικής συζήτησης.Ελπίζουμε αυτό το ανεπίσημο ενδιαφέρον να μετατραπεί άμεσα σε επίσημο με όρους που θα συμφέρουν πρωτίστως την ομάδα μας και στη συνέχεια τον ποδοσφαιριστή ώστε να επιτευχθεί συμφωνία!!!

Δεν είμαστε εμείς που θα καθοδηγήσουμε τη διοίκηση ή τον προπονητή ποιον παίκτη θα αποκτήσει, αυτό το προνόμιο το αφήνουμε στους δημοσιογράφους, το κάνουν καλά επί χρόνια…… απλά επειδή ως φίλαθλοι μας άρεσε ο Ιμπραήμ, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει η σκέψη απόκτησης του παίκτη ή όχι. Ο παίκτης όπως πληροφορούμαστε ΘΕΛΕΙ…… η διοίκηση και ο προπονητής ΘΕΛΟΥΝ? Εμείς πάντως ως φίλαθλοι ΘΕΛΟΥΜΕ έναν φαντεζί παίκτη στην ηλικία των 23 χρόνων και ελεύθερο που δεν επιβαρύνει τα ταμεία της ομάδας…….

Αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα και είναι θετική η απάντηση, είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Σισοκό ΞΑΝΑ στα πράσινα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!