Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Ο συναγερμός ηχεί δυνατά στο ανδρικό βόλεϊ.......

Καλημέρα αδέλφια, πέμπτη ήττα με μόλις ένα κερδισμένο σέτ,για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.
Σίγουρα η εμφάνιση ήταν καλύτερη σε σχέση με τα άλλα 4 παιχνίδια, όμως τι να το κάνουμε όταν έχουμε 0 (μηδέν) πόντους όντας τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στον βαθμολογικό πίνακα?

Σίγουρα δεν ήμασταν το φαβορί για το χθεσινό παιχνίδι, όμως στο φετινό πρωτάθλημα που είναι αμφίρροπο με μικρές διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, πρέπει να μαζεύεις πόντους και στα εκτός προγράμματος ματς, πόσο δε όταν έχεις χάσει παιχνίδια που έπρεπε θεωρητικά να τα κερδίσεις (Παναχαΐκή).

Πλέον λοιπόν πρέπει να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας αρχής γενομένης από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο».

Ο παράγοντας έδρα πρέπει να αποτελέσει σημαντικό αβαντάζ για την ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι από μόνο του μπορεί να σώσει την κατηγορία.

Επιπλέον πρέπει σε παιχνίδια με αντιπάλους ακριβώς στα μέτρα μας, να χάσουμε όσο το δυνατών λιγότερους πόντους (Παναχαϊκή δεύτερο γύρο, Νίκη Αιγινίου, Άρης) καθώς με τις υπόλοιπες 8 είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα όπως προείπα.

Επίσης αν το σηκώνουν τα οικονομικά μας δεδομένα και αν το ζητήσει ο κόουτς, καλό θα ήταν να γίνει κάποια προσθήκη-αντικατάσταση τον Δεκέμβρη με σκοπό να ανέβουν αγωνιστικά οι «πράσινοι» σε τομείς που υστερούν, αν και το θέμα μας φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι περισσότερο ψυχολογικό.

Τέλος,θεωρώ ότι τα εξωαγωνιστικά ζητήματα (όπως το θέμα Ντονά) θα τα διευθετήσει η διοίκηση χωρίς να τα κάνει θρίλερ επηρεάζοντας έτσι και τους παίκτες, που δεν θα γνωρίζουν αν η ομάδα από την οποία ζούνε, θα υπάρχει το επόμενο πρωί.

Βέβαια όσον αφορά τον ερασιτέχνη συνολικά, ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, που θα το θίξω με άρθρο μου στο άμεσο μέλλον.

Μέχρι τώρα,δεν έχουν βγει στην φόρα τα οικονομικά πεπραγμένα του παρελθόντος, αντίθετα με τις υποσχέσεις περί του αντιθέτου που έδιναν οι διοικούντες όταν ανέλαβαν το τιμόνι του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!