Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μπάσκετ Γυναικών: Έλιωσε τα φτερά του Ίκαρου

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 79-31 του Ικάρου Καλλιθέας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 καλαθοσφαίρισης γυναικών. 

Το Τριφύλλι που δεν είχε τη συμπαράσταση των πιστών φίλων του –λόγω τιμωρίας- ήταν ανώτερο αγωνιστικά με τις «πράσινες» να αυξάνουν ανά περίοδο τη διαφορά στο σκορ. Ντέλβα και Γέμελος σε μεγάλα κέφια στην επίθεση με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα ενώ και η Χρονοπούλου είχε διψήφιο αριθμό πόντων (11) με πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής πήραν όλες οι παίκτριες που βοήθησαν στο να φτάσει το Τριφύλλι σε αυτή την άνετη επικράτηση.

Τέλος, να ευχηθούμε περαστικά στην προπονήτρια του Π.Α.Ο, Γιασεμή Σαμαντούρα, η οποία ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπόρεσε να βρεθεί στον Τάφο του Ινδού αλλά ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο. Οδηγίες στη σημερινή αναμέτρηση έδωσε ο βοηθός προπονητή, Κώστας Παπαδόπουλος και μαζί με όλο το υπόλοιπο προπονητικό τιμ πανηγύρισαν ακόμα μια φετινή νίκη! 
 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε: «Ήταν ένα πολύ 'διαφορετικό' παιγχνίδι, αφενός λόγω της απουσίας του κόσμου μας – που εύχομαι και ελπίζω να μην ξανασυμβεί, αφετέρου λόγω της μεταβατικής περιόδου στην οποία βρέθηκε ο Ίκαρος που τελικά έπαιξε χωρίς ξένη. Κερδίσαμε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε, και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες να αγωνισθούν για αρκετό διάστημα και να έχουν μια πολύ καλή παρουσία, κάτι που ελπίζω θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".
 
Τα δεκάλεπτα : 13-4, 39-18, 60-21, 79-31

Διαιτητές: Μαγγουνής Τσάτσης

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Καλέντζου, Γέμελος 19 (3), Πριόνα 3(1), Χριστινάκη 9, Μαγκλάρα 3, Κοσμά, Σλούκα, Κορακίτη 2, Χρονοπούλου 11, Καβάσιλα 9, Ντέλβα 21, Θεολόγου 2.
 
Ικαρος Καλλιθέας (Λειβάδης): Σταμάτη 8(1), Καλογήρου 4, Παπαϊωάννου , Αθανασίου, Κολλάτου 4, Σώμου 3(1), Νιάρχου , Σαλιάϊ 1, Γιαννακοπούλου 2, Πασχοπούλου, Κυριακοπούλου 9.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!