Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εξάστερος: Με το μαχαίρι στα δόντια στη χώρα των Βάσκων!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε με προορισμό τη Βιτόρια όπου αύριο θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα και να συνεχίσει ιδανικά το Top 16.

Στον δρόμο για τη Βιτόρια βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού η οποία πριν από λίγες ώρες αναχώρησε από την Ελλάδα. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με μία πολύ δυνατή προπόνηση, όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά και να είναι ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι» δούλεψαν αρκετά καλά και είναι προετοιμασμένοι να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στην «Fernando Buesa Arena», προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν με την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο Τop 16, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενός πολύ δυνατού ομίλου.

Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Βιτόρια, έχει αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα του αυριανού αγώνα με προτεραιότητα να μην επιτρέψουν στους Βάσκους να πιάσουν τον δικό τους αγωνιστικό ρυθμό. 

Οι «πράσινοι» το μεσημέρι αναμένεται να είναι στο προορισμό τους και το απόγευμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με στόχο να... αποδράσουν με τη νίκη από τη Βασκονία. Η αλήθεια είναι, ότι στις τάξεις του Παναθηναϊκού η ψυχολογία είναι πολύ καλή και μένει αυτό να φανεί στο παρκέ, όπως και η ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!