Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Του δίνει την ευκαιρία να κάνει το... άλμα

Συνεχίζουν μαζί Λαγός και Παναθηναϊκός!

Ο Τάσος Λαγός αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και συνεχίζει για τα επόμενα 3 χρόνια να φοράει τα «πράσινα»!

Τελικά μια υπόθεση που εκκρεμούσε τις τελευταίες εβδομάδες είχε... happy end για τον Παναθηναϊκό με τον νεαρό διεθνή μέσο να παραμένει «πράσινος»!

Ο Λαγός που είχε ζητήσει ως dead line για απάντηση το βράδυ της Κυριακής ήταν πιστός στην δέσμευση του. Έτσι μετά από επικοινωνία που είχε σήμερα (Κυριακή) με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα έκανε γνωστό ότι αποδέχεται την «πράσινη» πρόταση!

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης που έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι συμφώνησε με το «τριφύλλι» για 3ετή επέκταση της συνεργασίας δηλαδή ως το 2017. Η αποδοχή της πρότασης είναι προφορική και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές!

Θα πρέπει πάντως να τονιστεί ότι στον Παναθηναϊκό αν και στο θέμα συμβολαίων ακολουθούν όπως έδειξαν και στο πρόσφατο παρελθόν μια ενιαία πολιτική στο θέμα Λαγού βγήκαν... λίγο της πορείας τους. Αυτό φυσικά έγινε για όχι άλλο λόγο από το γεγονός ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού, από την ακαδημία του και γι' αυτό απαιτήθηκε σε όλα ένας πιο λεπτός χειρισμός!
source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!