Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Βόλεϊ Ανδρών:Φιλική ισοπαλία για το τριφύλλι και ελπίδες ανασύνταξης!

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις 9/1/2014 στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στα σετ με το τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Καλμαζίδη να κάνει τις δοκιμές του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Δευτέρας με την Παναχαϊκή στο κλειστό της Κυψέλης.

Τα σετ: 24-26, 14-25, 25-21, 28-26

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλμαζίδης): Στιβαχτής, Γκάλιτς, Καρυπίδης, Μουρ, Αμορόζο, Κουρούπης, Μπέλος (Πολυχρονίδης, Λιόντας, Καπίρης, Μαδούρας, Μανιόπουλος).

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Τόρες, Μαντέκας, Κρέτσης, Αχιλλεόπουλος, Πέτρογλου, Παγιάν, Κατσανεβάκης (Νοβοσέλατς, Ρουμελιωτάκης, Τοκάνης, Χατζόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Με τους αγώνες αυτούς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο σημερινό ματς έμεινα ικανοποιημένος από κάποια πράγματα και από άλλα όχι. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε κενά απόδοσης με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχόμενους πόντους. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτό το διάστημα και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!