Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εμπρός Θεέ Εξάστερε!

Ο Παναθηναϊκός «πετάει» σήμερα το πρωί (08/02, 11:00) για το Ηράκλειο και τον τελικό με τον Άρη, με τον Πεδουλάκη να έχει τον... πονοκέφαλο του Γκιστ.

Και ενώ όλα κυλούσαν εξαιρετικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (09/02) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Άρη, ήρθε ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ για να... ταράξει τα νερά στο ΟΑΚΑ.

Στην χθεσινή (07/02) προπόνηση του «τριφυλλιού» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Αμερικανός παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας υπέστη τράβηγμα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

 Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον εξέτασε τάχιστα, διαπιστώνοντας άμεσα την κατάστασή του, αλλά ακόμα δε μπορεί κανείς να πει με σιγουριά το εάν ο Γκιστ θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό! Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην αποψινή (08/02) προπόνηση της ομάδας οπότε και θα φανεί αν μπορέσει ο έμπειρος παίκτης να πάρει μέρος στο μεγάλο ματς.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού που θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για το Ηράκλειο! Οι «πράσινοι» μετά την μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου θα προπονηθούν το απόγευμα στα «Δύο Αοράκια» οπότε και θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους!

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!