Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Vamos Vamos Panathinaikos!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:45, ΔΤ) την Λαμποράλ Κούτσα, στον πρώτο από τους έξι τελικούς που έχει μπροστά του, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του.

Οι ανατροπές στην βαθμολογική κατάταξη του πέμπτου ομίλου του Top-16 της Euroleague είναι συνεχείς. Κανείς δεν μπορεί να… τολμήσει να προβλέψει το παραμικρό και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και χθες.

Όταν η Αρμάνι πέρασε και από το ΣΕΦ, πετώντας τον Ολυμπιακό στο καναβάτσο και βάζοντας γερά θεμέλια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου. Από τον Ολυμπιακό μπορεί να μοιάζει πως… ξέμπλεξε, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι το βράδυ υποδέχονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Λαμποράλ Κούτσα και θέλουν την νίκη στον πρώτο από τους έξι τελικούς που έχουν μπροστά τους, έτσι ώστε να μείνουν στο… κατόπι των Ιταλών.

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι βρίσκονται στο 6-3 και ο Παναθηναϊκός με νίκη απόψε θα πάει στο 5-4, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας την Αρμάνι την έχει. Έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά πως οι εναπομείναντες έξι αγώνες μόνο ως… τελικοί μπορούν να χαρακτηριστούν. Τελικοί, αρχικά για την πρόκριση στους «8» και εν συνεχεία για το κυνήγι της πολυπόθητης δεύτερης θέσης που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά.

Μέσα και ο αρχηγός

Η σημασία του αγώνα, από μόνη της, έδινε εξ αρχής την απάντηση στο ερώτημα της συμμετοχής ή όχι του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρήθηκε την Τετάρτη από ενοχλήσεις στον ώμο δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών απόψε στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε χωρίς… πολλά-πολλά, πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας  και τέθηκε κανονικά και με τον… νόμο στην διάθεση του προπονητή του. Έ

τσι, μοναδικός απόντας για τον Αργύρη Πεδουλάκη και απόψε, θα είναι ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος συνεχίζει τι θεραπείες για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στην ποδοκηνμική που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!