Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ!!!


Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολο το απόγευμα του στο κλειστό του Ελληνικού και παίζοντας εξαιρετική άμυνα επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 85-47.Ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να επιβάλλει από την αρχή τον δικό του ρυθμό, ωστόσο η ΑΕΚ προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστική και το πετύχαινε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Από τα μέσσα της δεύτερης περιόδου οι πρωταθλητές κυριάρχησαν πάνω στο παρκέ περνώντας τη μπάλα κοντά στο καλάθι και παράλληλα είχαν τον έλεγχο στα ριμπάουντ.

Η Ένωση έδειχνε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει με συνέπεια ο Παναθηναϊκός στο τέλος του πρώτου μέρους να πάρει προβάδισμα 13 πόντων (36-23). Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέχισαν να πιέζουν κάτι που αποδιοργάνωσε ολκληρωτικά τους γηπεδούχους που πήγαιναν σε λανθασμένες επιλογές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι "πράσινοι" στο 23' να προηγούνται με 19 πόντους διαφορά (44-25). Από κει και έπειτα τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ απλά για τον Παναθηναϊκό που συνέχιζε να παίζει με την ίδια συγκέντρωση κόντρα στην Ένωση η οποία πάλευε χωρίς αποτέλεσμα να κρατήσει χαμηλά τη διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία αφού η ΑΕΚ ήταν εγκλωβισμένη στην άμυνα του Παναθηναϊκού με συνέπεια να μην μπορεί να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, έκαναν ότι ήθελαν και από ένα σημείο και έπειτα ο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 23-36, 37-63, 47-85

ΑΕΚ (Πεδουλάκης): Μαρίνος, Γκριν 2 (4λ.), Νικολαΐδης 10 (2), Μελς 1, Μακ 10, Παπαντωνίου 5 (1), Σταμάτης, Αντωνάκης, Καλλινικίδης 9, Τουντζιαράκης 3, Φράνσις 7.

Παναθηναϊκός(Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 10, Τέπιτς 11, Βεργίνης 2, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 13, Φώτσης 2, Γιασικεβίτσιους 7 (1), Νίκολας, Τσαρτσαρής 13 (1), Διαμαντίδης 5 (1), Πέκοβιτς 10, Καλάθης 3 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!