Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Διπλό με την Cantù για να ξεμπερδέψουμε!

 Επιβάλεται να φύγει απο το PalaDesio της Pallacanestro Cantù το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00(ώρα Ελλάδας) ο Εξάστερος με το ρόζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του,για να ξεμπλέκει μια και καλή σε αυτή την φάση των αγώνων!
 Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης απουσίασε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (20/11), ενώ αντίθετα ο Κώστας Τσαρτσαρής έδειξε ότι ανεβάζει στροφές.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως όλα δείχνουν θα αναγκαστεί να φτιάξει τα αγωνιστικά του πλάνα για την αναμέτρηση της Παρασκευής απέναντι στην Καντού, χωρίς να συμπεριλάβει σ' αυτά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει κάκωση στο πέλμα και δεν έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (20/11).

Ο Κώστας Τσαρταρής ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από διάστρεμμα, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και έδειξε ότι ανεβάζει ρυθμούς, ενώ οι πιθανότητες που έχει ο παίκτης να δώσει το παρών στο ματς της Παρασκευής αυξάνονται. Τέλος ο Ρόκο – Λένι Ούκιτς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
  
"Πονοκέφαλος" και με Πάνκο,
Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ ανέβασε πυρετό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα.
Αυτομάτως, λοιπόν, η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Καντού κρίνεται αμφίβολη και πλέον στις τάξεις των "πρασίνων" επικρατεί μεγάλος προβληματισμός, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και να προσπαθεί να βρει λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!