Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Διπλό και στα Χανιά Παναθηναϊκέ!

 Ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Βίκτορ Βιτόλο αποτελούσε εδώ και μέρες τη μεγαλύτερη «σπαζοκεφαλιά» για τον Χουάν Ρότσα εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια (5.15 μ.μ.)

Ο 58χρονος τεχνικός δείχνει να βρίσκεται ακόμη σε δίλημμα, έχοντας στην άκρη του μυαλού του είτε να «μετακινήσει» τον Λουκά Βύντρα από το κέντρο της «πράσινης» άμυνας στον άξονα (θέση στην οποία είχε παίξει και πριν από ενάμιση μήνα στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια) είτε να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον νεαρό Τάσο Λαγό, για πρώτη φορά ως μοναδικό καθαρό κόφτη, πίσω από τους Ζέκα και Σισοκό.
Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση, θέλοντας να ζυγίσει κι άλλο τα δεδομένα προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Εάν ξεκινήσει στον άξονα ο Βύντρα, τη θέση του στα μετόπισθεν δίπλα στον Βελάσκες θα πάρει ο Τριανταφυλλόπουλος (συνθέτοντας το έβδομο διαφορετικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού από τις αρχές της σεζόν), με τους Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλο να πιάνουν τα δύο άκρα της άμυνας. Εάν προτιμηθεί τελικά ο Λαγός, ο Βύντρα θα παραμείνει στόπερ, χωρίς να τροποποιηθεί η διάταξη στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Κουίνσι, ο Ρότσα σκοπεύει να ξεκινήσει από την αρχή τον Φορναρόλι, πιθανότατα στο δεξιό άκρο, με τον Μαυρία να περνάει αριστερά και να αλλάζει θέσει με τον Ουρουγουανό κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Από εκεί και πέρα, παίζεται και η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τους Πετρόπουλο και Τοτσέ να διεκδικούν φανέλα βασικού με τις ίδιες πιθανότητες. Στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μοίρασε τον χρόνο ανάμεσα στους δύο στράικερ (ο «Πετρό» πέτυχε δύο γκολ) και έδειξε πως και γι' αυτή τη θέση θα αποφασίσει την ύστατη ώρα.
Πλην του Σο, εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Χριστοδουλόπουλος (έκανε θεραπεία και από εβδομάδα ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του λίγο πάνω από τον προσαγωγό), Μπουμσόνγκ και Πίντο (έκαναν ατομικό και θα μπουν σε φουλ πρόγραμμα από Δευτέρα), ο τραυματίας Κουίνσι και φυσικά ο Βιτόλο.

Ματς πολλαπλών κινήτρων για Πλατανιά
Στη σκιά του τραγικού συμβάντος του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα του 16χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας κάτω των 17 ετών του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη θα διεξαχθεί η σημερινή (αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Περιβολίων που θα είναι κατάμεστο (τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν την Τετάρτη).
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ με άδεια της Super League θα αναρτηθεί πανό που θα γράφει «Ζαχαρία για πάντα στην καρδιά μας».
Οσο για την ενδεκάδα, με δεδομένες τις μόλις τρεις προπονήσεις του Αναστασιάδη, δύσκολα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.
Πλατανιάς (4-2-3-1): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι, Αναστασάκος
Παναθηναϊκός (4-3-3): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ζέκα, Σισοκό, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Μαυρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!