Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να μείνουν χωρίς δώρο...χριστουγέννων!

 Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει τιτάνιες προσπάθειες για να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό σε μια βιώσιμη κατάσταση. Καταλαβαίνει, όμως, και αυτός από πρώτο χέρι ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί πολύ ακριβό σπορ και χρειάζεται να βάζει κάποιος γερά το χέρι στην τσέπη για να συντηρείται μια ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού.
Η οικονομική κατάσταση της ομάδας παραμένει οικτρή και τα προβλήματα έρχονται άμεσα για τους «πράσινους». Στο ταμείο υπάρχουν ελάχιστα χρήματα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή τα απαραίτητα χρήματα ούτε για να πληρωθούν οι υπάλληλοι μισθό και δώρο τον επόμενο μήνα.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν το έκρυψε αυτό στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και είπε ότι χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για... αύριο, οπότε καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι στην ίδια θέση που ήταν πέρυσι πριν από το Πάσχα, όταν και διαλύθηκε το διοικητικό συμβούλιο, επειδή κυρίως τότε δεν υπήρχε ένας μέτοχος που θα έπαιρνε πάνω του την ευθύνη της επόμενης μέρας.
Πλέον, το... καράβι πέρασε στον Αλαφούζο που θα προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα με νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και πιθανό δανεισμό. Αν τα καταφέρει, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μια ανάσα. Αν όχι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!