Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γυναικείο Μπάσκετ:«Παράνοια» με Ίκαρο στις 4μμ στον Τάφο του Ινδού

 Ένα ακόμα πάρτι θα στηθεί το Σάββατο (4μ.μ) στον Τάφο του Ινδού, όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλλιθέας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1. 

Μια καλή πρόβα τζενεράλε θέλουν οι «πράσινες» κόντρα στον Ίκαρο, πριν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Ελληνικό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα της Γιασεμή Σαμαντούρα. 

Η Αμερικανίδα σέντερ του Τριφυλλιού, Ντιάνα Ντέλβα, μεταξύ άλλων ανέφερε για την σημερινή αναμέτρηση, μιλώντας στην ιστοσελίδα sportshero ανέφερε: Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο είναι ενδιαφέρον ότι θα αντιμετωπίσω την Έρβινγκ που είναι πολύ καλή παίκτρια. Προφανώς ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα. Θα είναι όμως κάτι δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ αν θέλουμε να πετύχουμε. Πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα». 

Τέλος, υπενθυμίζουμε για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο, ότι η… μαγεία του Τάφου για αυτήν την αγωνιστική θα «περάσει» διαδικτυακά μέσω του live1tv.eu αλλά και μέσω του site της ΕΟΚ (basket.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!