Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βόλεϊ Ανδρών:Για το διπλό στην Κηφισιά!

 Προσεκτική… έξοδο έχει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (1/12) το απόγευμα στις 6.30μ.μ στην Κηφισιά, που αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στο Ζηρίνειο. 

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία μετά και από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ και όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα από τη στιγμή που πλέον είναι πλήρης μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα. Την πεποίθησή του για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Ζήσης. 

Το λίμπερο του Τριφυλλιού, μιλώντας στο paovolleyball.gr ανέφερε: «Θα είναι δύσκολο ματς αλλά πλέον έχουμε βρει ρυθμό, είμαστε πλήρεις και μπορούμε να πάμε καλύτερα. Η Κηφισιά είναι έμπειρη και αξιόμαχη ομάδα αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη». 

Ο Νίκος Δεληπρίμης ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αφού δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί, ενώ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μπέλλου (υπέστη λουμπάγκο κι αποχώρησε στο πρώτο σετ του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή).
«Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, αφού αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω ακόμη με ποια σύνθεση θα αγωνιστούμε. Έχουμε προβλήματα, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που έρχεται από μια σημαντική νίκη», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης.

Αντιθέτως στον Παναθηναϊκό ο Στέλιος Καζάζης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να τονίζει ότι: «Αυτό που ξεκινήσαμε στο ματς με τον Παμβοχαϊκό και συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ, είναι το πρόσωπο που θέλουμε να δείξουμε και κόντρα στην Κηφισιά, σε ένα κρίσιμο ματς όπου στόχος είναι το τρίποντο. Η Κηφισιά είναι μια καλή κι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά εμείς μετά από αρκετό καιρό δεν έχουμε πλέον προβλήματα τραυματισμών, δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση κι αυτό μας βγαίνει σιγά, σιγά στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!