Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Βόλεϊ Γυναικών:Έτοιμες για Δυνατές Ροπαλιές!

 Στην προτελευταία  στροφή του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στις 2μ.μ στο κλειστό της Κυψέλης. 

Η αγωνιστική άνοδος των «πρασίνων» είναι ορατή σε όλους και το μόνο που μένει είναι να συνδυαστεί με τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα επιδιώξει αύριο η ομάδα του Γιώργου Ρούση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Κάλεσμα από την αρχηγό

Βαρόμετρο και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι η παρουσία του κόσμου. Η Ξανθή Μυλωνά, η οποία θα αγωνιστεί πρώτη φορά εντός έδρας με τα «πράσινα» έκανε έκκληση στον κόσμο του Τριφυλλιού, λέγοντας: «Για εμάς κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι τελικός. Θέλουμε –όπως κάθε φορά- και το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή τον κόσμο δίπλα μας να μας δώσει δύναμη και ενέργεια.  Η δυνατή έδρα παίζει μεγάλο παράγοντα και εμείς θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι για να μαζέψουμε βαθμούς και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Προσκλήσεις για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 

Στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης θα διατίθενται και προσκλήσεις για 
τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 21.00 στην ταβέρνα «Το στέκι του Ανδρέα». 

Η τιμή της πρόκλησης ανά άτομο είναι 25 Ευρώ και από την Τρίτη (4/12) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη (Κόνιαρη 45, 3ος Όροφος) από τις 10.00-13.00.  




πηγη:http://www.panathinaikos1908.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!