Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Άμυνα απο Βεροιώτικο Ραβανί............

 Το «φάντασμα» του Παναθηναϊκού επέστρεψε Χριστουγεννιάτικα! Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση, που έκανε αυτή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μοιάζει με μακρινή ανάμνηση, οι «πράσινοι» γνώρισαν βαριά ήττα 3-0 στη Βέροια από τη «βασίλισσα του Βορρά», για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στην 9η θέση με 20 βαθμούς και με τις χειρότερες δυνατές εντυπώσεις. Μάλιστα, με νίκη είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην 5η θέση και σε τροχιά πλέι-οφ!
Το τελικό αποτέλεσμα είναι «κολακευτικό» για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, καθώς η Βέροια, που πήρε την πρώτη της νίκη μετά από την 30ή Σεπτεμβρίου(!), στο πρώτο 10λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου είχε τουλάχιστον 3 κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!
Δυστυχώς η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού δεν περιορίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μερίδα των οργανωμένων οπαδών του έκαναν εισβολή στον περιβάλλοντα χώρο στο 90′, επιτέθηκαν στους φίλους των γηπεδούχων (πέταξαν και καθίσματα), οδηγώντας τον Θάνο αρχικά σε τρίλεπτη διακοπή και στη συνέχεια σε άμεση λήξη του αγώνα (με την επανέναρξή του) χωρίς να παιχθούν, ουσιαστικά, τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!