Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ένα Μόνο σου Ζητώ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (27/1) στις 5μ.μ τον "Απόγονο της Τρούμπας" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά αναγνωρίζουν ότι δεν παύει η αναμέτρηση αυτή να είναι ντέρμπι. Τα λόγια μάλιστα του κεντρικού του Τριφυλλιού, Κάσσανδρου Στίγγα είναι χαρακτηριστικά για το πώς θα αντιμετωπίσουν την αυριανή αναμέτρηση: 

«Μια φράση λέει  ότι μαγκιά δεν είναι λόγια, είναι πράξεις-θάρρος και αντοχές. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και να δείξουμε με μαγκιά, τι σημαίνει Παναθηναικός! 
 
Κάποτε έβλεπα στην τηλεόραση αυτό το ντέρμπι αιωνίων και ήταν το όνειρό μου να παίξω κι εγώ κάποτε εκεί όπως και κάθε νέος παίκτης φυσικά. Μας δίνετε αυτή η ευκαιρία και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου το ντέρμπι να βαφτεί πράσινο».

Ο μπλοκέρ του Παναθηναϊκού έκανε κάλεσμα και προς τους φίλους του Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, λέγοντας: «Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού γιατί είναι οι μοναδικοί πλέον που έχουν μείνει δίπλα μας και τους ευχαριστώ για αυτό. Γνωρίζω την δυσκολία της μετακίνησης στην Γλυφάδα αλλά θέλω να τους πω ‘είστε πλέον η δύναμη μας, είστε ο 7ος παίκτης μέσα στο γήπεδο’. Πιστέψτε με πως με την βοήθειά σας και με την προσπάθεια μας που είναι πραγματικά δύσκολη. θα φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ήταν, πιστέψτε με. Εσείς και εμείς».
 
Βόγκελ: «Ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό»

Ο έτερος κεντρικός του ΠΑΟ, Νικ Βόγκελ, θα αγωνιστεί πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό και ανέφερε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμός που θα αγωνιστώ κόντρα στον Ολυμπιακό και θα ζήσω από κοντά αυτή την «μάχη» εν δράσει. Δυστυχώς στον πρώτο γύρο δεν ήμουν στην ομάδα αλλά τώρα μαζί με τους συμπαίκτες μου έχουμε προετοιμαστεί καλά, όσοι είχαν μικροπροβλήματα έχουν επανέλθει και θα είμαστε έτοιμοι στο αυριανό ντέρμπι. Παρά τις όποιες πολυπλοκότητες που υπάρχουν, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστώ για το Τριφύλλι αύριο».

Κυριακή 27/1/2013 
Γυμναστήριο Γλυφάδας 17.00: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Novasports-3) 
Διαιτητές: Ονόπας-Βουδούρης Παρατηρητής:Γεωργόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!