Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δείξτε οτι έχετε Ακόμα Ατρόμητη Παναθηναϊκή Ψυχή!

 
Την έδρας μιας από τις σημαντικότερες αθηναϊκές ομάδες της... δεύτερης ταχύτητας επισκέπτεται το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός...  
 Σε έντεκα επισκέψεις του στο γήπεδο του Περιστερίου, ο Παναθηναϊκός έχει φύγει 7 φορές με το διπλό, 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και ο Ατρόμητος έχει πετύχει μόλις 1 νίκη. Από την καταβολή της Α' Εθνικής τη σεζόν 1959 -1960, έχει αγωνιστεί 11 φορές στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και η προϊστορία του είναι εξαιρετική. Μετράει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Οι μεγαλύτερες νίκες του επιτεύχθηκαν με 0-4 τις σεζόν 1972-73 και 2006-2007, ενώ έχει και ένα 0-3 τη σεζόν 2009-2010.

 Η μοναδική νίκη του Ατρόμητου σημειώθηκε τη σεζόν 2005-2006, με 1-0.
Πέρυσι, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους Μήτρογλου και Λέτο να σκοράρουν τα γκολ. Ο μόνος εν ενεργεία πράσινος ο οποίος σκοράρει στο Περιστέρι είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά δεν υπολογίζεται για παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε το Περιστέρι και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ τη σεζόν 2011-2012 και πήρε τη νίκη με ένα τέρμα του Σωτήρη Νίνη.
Στη χθεσινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πίντο. Θεραπεία έκανε ο Χουχούμης και απών ήταν ο Φορναρόλι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (27.01.2013 - 19:30 NOVA) που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague 2012/2013.
Εκτός της 22μελούς αποστολής έμειναν οι Χουχούμης, Πίντο, Φορναρόλι, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

H συνέντευξη του Φάμπρι στη Novasports σχετικά με το σημερινό σημαντικό παιχνίδι:

Τι αντίδραση περιμένετε από τους παίκτες σας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα;

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλά σε αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτή την παρτιτούρα την οποία θα πρέπει να εκτελέσουμε. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε και αποφασιστικά μια νίκη, για να μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία και πιστεύω ότι αυτή τη νίκη θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε την Κυριακή, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.

Δεν σας ζητώ να μου αποκαλύψετε τα πλάνα σας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο... Ωστόσο σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς είδαμε την ίδια σχεδόν ενδεκάδα σε δύο σερί αγώνες που έγιναν μέσα σε λίγες ημέρες;

Πάνω σε αυτό το θέμα, απλά θα ήθελα να πω ότι προσπαθούμε να δώσουμε στην ομάδα ένα πνεύμα, μια ψυχή, μια προσωπικότητα και οι παίκτες δεν είναι ...πράγματα. Άρα πρέπει να βασιστούμε σε μια βασική ενδεκάδα, πάνω στην οποία θα μπορέσουν να ενσωματωθούν και άλλοι παίκτες. Μακάρι να βρισκόμασταν στην περίοδο της προετοιμασίας και οι αγώνες να μην είχαν βαθμολογική σημασία. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. 

Αισθάνεστε πίεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα;

Όχι, διότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνω και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις και όσο περνάει ο καιρός να βελτιωθούμε. Αναμφισβήτητα δεν είμαι ένας μάγος και δεν μπορώ να τα αλλάξω όλα από τη μια ημέρα στην άλλη, αν δεν υπάρχει μια σταθερή βάση. Γι' αυτό και λέω ότι χρειαζόμαστε χρόνο, για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Θεωρώ ότι πηγαίνουμε προς τον σωστό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!